TikToker καυχιέται ότι είναι αρκετά αδύνατη για να φοράει παιδικά ρούχα -Προκάλεσε αντιδράσεις [βίντεο]

TikToker καυχιέται ότι είναι αρκετά αδύνατη για να φοράει παιδικά ρούχα -Προκάλεσε αντιδράσεις [βίντεο]

Μια influencer την οποία είχε αποκλείσει το TikTok επειδή προωθούσε έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής είναι αντιμέτωπη με νέες αντιδράσεις.

Αυτή τη φορά έχει μπει στο στόχαστρο επειδή υποστήριξε ότι ο αγαπημένος της τρόπος να εξοικονομεί χρήματα είναι να αγοράζει ρούχα από τα παιδικά τμήματα.

Ο λόγος για την 22χρονη Liv Schmidt η οποία αποκλείστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για τις επικίνδυνες συμβουλές της για την απώλεια βάρους και επειδή ωραιοποιούσε τις διατροφικές διαταραχές. Μάλιστα, βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων λόγω της διατροφής που παρουσίαζε στα βίντεό της, με χαρακτηριστικό γεύμα αυτό του «πρωινού για αδύνατα κορίτσια» (skinny girl breakfast) που αποτελείται μόνο από ροφήματα πρωτεΐνης και μείγματα ηλεκτρολυτών.

Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο, αναδεικνύει τη καινούρια της φούστα την οποία υποστήριξε ότι αγόρασε από το παιδικό τμήμα των Zara για 35 δολάρια λιγότερα από την έκδοση για ενήλικες. «Το μεγαλύτερο κόλπο εξοικονόμησης χρημάτων όταν ψωνίζετε είναι τα παιδικά ρούχα», γράφει στο βίντεο και υποστηρίζει ότι οι σχεδιαστές ρούχων πωλούν τα παιδικά μπλουζάκια για 200 δολάρια ενώ για τους ενήλικες τα προωθούν για 1.000.

@notlivsschmidt

The biggest money saving hack when shopping is childrens clothing like desginers have kids t shirts that are like $200 instead of $1000 like the adults - for a cute baby tee

♬ som original - 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍'𝒔 - 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍'𝒔🩴

Σύμφωνα με την New York Post, μετά τις αντιδράσεις με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η Schmidt, ξεκίνησε να συζητά για την παχυσαρκία στην Αμερική, ενώ προβάλλει ακόμα περισσότερο τη σωματική της διάπλαση στον νέο λογαριασμό που δημιούργησε στο TikTok.

«Σε έναν κόσμο όπου μπορείς να είσαι ό,τι μπορείς να είσαι skinni», δηλαδή κοκαλιάρα γράφει σε ένα από τα βίντεό της. Εξηγώντας μάλιστα τον λόγο που η TikToker επέλεξε να γράψει με λάθος ορθογραφία τη λέξη skinny, η New York Post επισημαίνει ότι σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το TikTok η ορθογραφία μπορεί να δυσκολέψει την επισήμανση των αναρτήσεων.

Τι υποστηρίζει για τον αποκλεισμό της η TikToker

Σε άλλη ανάρτηση, η influencer ισχυρίστηκε ότι της απέκλεισαν αρχικά επειδή ήταν «πολύ αδύνατη», «too skinni», όπως γράφει, για την πλατφόρμα.

Και αυτή τη φορά πάντως, η Schmidt βρίσκεται αντιμέτωπη με αντιδράσεις από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Η ίδια πάντως αρνείται ότι αντιμετώπισε ποτέ διατροφικές διαταραχές, αλλά δήλωσε ότι ξέρει πώς είναι να νιώθεις άβολα στο σώμα σου μετά από μια γενικευμένη αγχώδη διαταραχή στο δημοτικό σχολείο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ