Πέθανε ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος ανήμερα των γενεθλίων του

Πέθανε ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος ανήμερα των γενεθλίων του

Θλίψη στον χώρο του θεάματος έχει προκαλέσει ο θάνατος του ηθοποιού Παύλου Βουτσίνου, ανήμερα των γενεθλίων του, με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσω σχετικών αναρτήσεων.

Συγκεκριμένα, η φίλη και συνάδελφος του ηθοποιού, Ράνια Παπαδάκου, αποχαιρέτησε τον Παύλο Βουτσίνο με μια σπαρακτική ανάρτησή της στο Facebook, με την ίδια να δημοσιεύει μια φωτογραφία από παλαιότερη συνεργασία τους.

«Ο  Παύλος... Ο  Παύλος μας... το χαρισματικό, υπερταλαντούχο, ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε κ απ' τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε... για κάπου καλύτερα ελπίζω. Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω (αλήθεια τώρα;;;;;;;;) με μια δυνατή δική του στιγμή (πόσες του άξιζαν κ του έπρεπαν ακόμα...). Κ πόσο σε σκέφτομαι... Παυλίτο... Θα ήθελα τελικά να το ξέρεις...», έγραψε η ηθοποιός.

Παύλος Βουτσίνος: Σήμερα η κηδεία του ηθοποιού

Ανάρτηση για τον θάνατο του Παύλου Βουτσίνου έκανε και ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ενημέρωσε ότι η κηδεία του ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:30 στους Άγιους Αναργύρους.

«Η αυλαία για τον αγαπημένο αξιόλογο συνάδελφο, Παύλο Βουτσίνο που έφυγε τόσο νέος τη μέρα των γενεθλίων του θα δοθεί στην καθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου στους Άγιους Αναργύρους αύριο Δευτέρα στις 12.30. Καλό ταξίδι από όλους μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε post του στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του ηθοποιού.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ