Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Γενέθλια στην παραλία για τις δίδυμες κόρες τους

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Γενέθλια στην παραλία για τις δίδυμες κόρες τους

Τα γενέθλιά τους γιόρτασαν προ ολίγων ημερών οι δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνα Μπόμπα, με τη γνωστή influencer να κάνει μία σχετική ανάρτηση, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς πέρασαν οικογενειακώς την ξεχωριστή για τους ίδιους ημέρα.

Οι δίδυμες κόρες του αγαπημένου ζευγαριού, Αριάνα και Φιλίππα, ήρθαν στον κόσμο πριν από 3 χρόνια, συμπληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία, με τον παρουσιαστή και τη σύζυγό του να απολαμβάνουν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί τους, κάνοντας σειρά δραστηριοτήτων.

Στα τρίτα τους γενέθλια, οι μικρούλες βρέθηκαν παρέα με τους γονείς τους στην Άνδρο, με τους τέσσερίς τους να γιορτάζουν την ιδιαίτερη ημέρα στην παραλία, με παιχνίδια στην άμμο.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους

Συγκεκριμένα, και όπως αποκάλυψε φωτογραφία που δημοσίευσαν αμφότεροι στο Instagram, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν τα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους στην παραλία, με παιχνίδια στην άμμο.

«Γίνατε κιόλας 3! Τρία μαγικά χρόνια με τα 2 πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! Χρόνια πολλά Φιλίππα & Αριάνα!», έγραψαν οι δύο υπερήφανοι γονείς στη λεζάντα της ανάρτησής τους, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να τους στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους για τις κόρες τους.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ