Πέθανε η ανύπαντρη μητέρα που μάζευε χρήματα για την κηδεία της -Της έδιναν 3 μήνες ζωής

Πέθανε η ανύπαντρη μητέρα που μάζευε χρήματα για την κηδεία της -Της έδιναν 3 μήνες ζωής

Η ανύπαντρη μητέρα που είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο, πέθανε τελικά αφού συγκέντρωσε χρήματα για την κηδεία της και το μέλλον των παιδιών της. Ήταν μόλις 30 ετών.

Η Έρικα Ντιάρτε – Καρ, μητέρα δύο παιδιών, του 7χρονου Τζερεμάια και της 5χρονης Ααλίγια, πέθανε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η ξαδέρφη της Αντζελίκ Ριβέρα, σε ανάρτηση στο Facebook.

«Με βαριά καρδιά αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση που θα δώσω για την ξαδέρφη μου, Έρικα. Είναι μαζί με την μητέρα της Σίλβια, τον αδερφό της Τζέι Τζέι, τους θείους της Τσάβα και Λουί στην άλλη πλευρά» έγραψε το Σάββατο η Ριβέρα. «Έδωσε μια μακρά και σκληρή μάχη. Ήταν δυνατή και άντεξε όσο μπορούσε για τα μωρά της. Ξέρω ότι ήταν τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη, την αγάπη και τις προσευχές όλων σας».

Μάζευε χρήματα για την κηδεία της η ανύπαντρη μητέρα

Η Ντιάρτε Καρ είχε ανοίξει μια σελίδα στο GoFundMe στις 18 Σεπτεμβρίου για να καλύψει τα έξοδα για την κηδεία της και «θέλοντας να αφήσει πίσω κάτι για τα παιδιά της». Έθεσε ως αρχικό στόχο 5.000 δολάρια, αλλά η σελίδα της γρήγορα συγκέντρωσε την προσοχή και έλαβε δωρεές από περισσότερους από 38.000 ανθρώπους, συγκεντρώνοντας σχεδόν 1,2 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου.

Η περιπέτεια με την υγεία της

Στην πρώτη της ενημέρωση, η ανύπαντρη μητέρα εξήγησε ότι στις 7 Μαΐου 2022 πήγε στα επείγοντα για κάτι που νόμιζε ότι ήταν ένας τραυματισμός στον ώμο, αλλά «διαγνώστηκε με καρκίνο τελικού σταδίου 4», συγκεκριμένα με μικροκυτταρικό καρκίνωμα του πνεύμονα (SCLC).

ginaika karotsaki karkinos sindromo cushing.jpg

H ανύπαντρη μητέρα πέρα από τη μάχη της με τον καρκίνο διαγνώστηκε με σύνδρομο Cushing που την έκανε να πρηστεί και να πάρει απότομα πολύ βάρος

Στη συνέχεια, στις 17 Ιανουαρίου 2024, διαγνώστηκε με το σύνδρομο Cushing, μια διαταραχή που προκαλείται όταν το σώμα κάποιου «παράγει υπερβολική ποσότητα της ορμόνης κορτιζόλης για μεγάλο χρονικό διάστημα», σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Διαβήτη και Πεπτικών και Νεφρικών Ασθενειών. Μόνο 40 έως 70 άτομα σε κάθε ένα εκατομμύριο ανθρώπων έχουν τη συγκεκριμένη διαταραχή.

Η Ντιάρτε Καρ εξήγησε πώς το σύνδρομο Cushing οδήγησε σε περαιτέρω προβλήματα, όπως «ταχεία αύξηση βάρους και πρήξιμο (πάνω από 30 κιλά σε λίγες εβδομάδες), μυϊκή και οστική φθορά, υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη τύπου 2 και Moon Face». Το Moon Face είναι μια κατάσταση που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πρησμένο και στρογγυλό.

Της έδιναν μόνο τρεις μήνες ζωή

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ανέφερε ότι της έδιναν μόνο τρεις μήνες ζωής και αποφάσισε να ολοκληρώσει το «δύσκολο έργο» της οργάνωσης της κηδείας της. Πρόσθεσε ότι τυχόν χρήματα που θα υπερέβαιναν τα έξοδα της κηδείας της θα τοποθετηθούν σε ένα καταπίστευμα για τα παιδιά της. Στις 29 Σεπτεμβρίου, το ποσό ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ακολούθως, την 1η Οκτωβρίου, η Ριβέρα δημοσίευσε στο facebook ότι η ίδια και η Ντιάρτε Καρ κατάφεραν να οριστικοποιήσουν τα της κηδείας της, ενώ αργότερα μοιράστηκε πως η 30χρονη ανύπαντρη μητέρα και τα παιδιά της σκόπευαν να βαφτιστούν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Η Ντιάρτε Καρ δεν πρόλαβε καθώς πέθανε το Σάββατο, αλλά ο γιος της βαφτίστηκε. Οι λεπτομέρειες της κηδείας της δεν έχουν κοινοποιηθεί.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ