Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 13/11

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 13/11

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τη Δευτέρα 13/11.

Κριός 21/3 - 20/4
Να είσαι ο εαυτός σου, αλλά μη γίνεσαι επικριτικός στον συναδελφικό περίγυρο ή με τους συνεργάτες σου. Σε έχουν βοηθήσει πολύ, αλλά πολλές φορές το ξεχνάς αυτό και γίνεσαι άδικος. Ξέρεις ότι χωρίς αυτούς δεν θα είχες σωθεί κάποιες φορές. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε τον πήχυ των απαιτήσεων.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να κρατήσεις μόνο τις σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις. Ασχολήσου μόνο με σένα και μη χάνεις ενέργεια με κάποιους που αργά ή γρήγορα θα το φάνε το κεφάλι τους. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Δίδυμος 21/5 - 20/6

Απόφυγε την αλαζονεία, γιατί θα σε φέρει σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους, αλλά μην εκνευριστείς. Αν το κάνεις, μπορεί να χάσεις έναν σημαντικό συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να φύγεις ταξιδάκι με το ταίρι σου. Κάνε το. Αν είσαι αδέσμευτος, χάνεις μια ευκαιρία προσέγγισης.

Καρκίνος 21/6 - 22/7
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις και όχι με το να γκρινιάζεις και να εκνευρίζεις τους συναδέλφους σου. Να συνεργαστείς μαζί τους για το καλό αποτέλεσμα. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις κόντρες στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος, κυριαρχούν οι φόβοι σου.

Λέων 23/7 - 22/8
Φρόντισε να κάνεις καλά τη δουλειά σου και μην μπαίνεις στα χωράφια άλλων. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείς και να γίνεις μισητός από συναδέλφους. Όταν θα χρειαστείς βοήθεια, θα είσαι μόνος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις τόσες πολλές απαιτήσεις. Θα παραμείνεις μόνος.

Παρθένος 23/8 - 22/9
Ασχολείσαι με πολλά πράγματα στη δουλειά και έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις αρκετά. Συνέχισε βάζοντας προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου, γιατί αργότερα θα μαζευτούν «βουνό» και δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Αν είσαι δεσμευμένος, εμμένεις σε λεπτομέρειες που στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Σε έχει πιάσει άγχος, γιατί βλέπεις ότι έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις. Να ηρεμήσεις και να βάλεις προτεραιότητες, γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Μην περιμένεις βοήθεια από τους άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετά ψυχικά σκαμπανεβάσματα.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Θα έχεις πολλές νέες ιδέες και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάποια από αυτές. Κάνε το αν είσαι σίγουρος. Αν έχεις βρει τους σωστούς συνεργάτες να σε υποστηρίξουν να τους εμπιστευτείς, γιατί με το να είσαι μυστικοπαθής τούς προβληματίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αφέσου στο ταίρι σου και μην έχεις εγωισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Να ηρεμήσεις και να βρεις την αισιοδοξία σου. Με μια ανατροπή ενός σχεδίου στη δουλειά δεν χάλασε και ο κόσμος. Εξάλλου, μια πρόταση που θα κάνεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει και δικαίως, γιατί θα έχει θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Μην περιμένεις πολλές προτάσεις για να διαλέξεις μία. Ήδη έχεις κάποιες στο συρτάρι σου που επιβάλλεται να τις κοιτάξεις με προσοχή. Άλλωστε πρέπει να βρεις τρόπους αύξησης του εισοδήματός σου. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να σε ανανεώσει.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Είσαι επιπόλαιος κάποιες φορές και σε ένα εργασιακό θέμα είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει καβγάς με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Μην αντιδράσεις εν θερμώ. Αν διαλύσεις μια συνεργασία, θα έχεις μεγάλη ζημιά. Από την άλλη, δεν βρίσκεις εύκολα καλούς και πιστούς συνεργάτες. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις.

Ιχθύς 19/2 - 20/3
Ιδέες έχεις, το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν είναι εφαρμόσιμες, γιατί το κόστος είναι υψηλό. Προγραμμάτισε το μπάτζετ που θέλεις για μια νέα δουλειά και δες αν έχεις συμμάχους. Αλλιώς θα φας τα μούτρα σου και θα συμπαρασύρεις και άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ