Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός: Έχει τύχει να θέλουν να έρθουμε σε επαφή, για να κολλήσουν και να πάρουν επίδομα

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός: Έχει τύχει να θέλουν να έρθουμε σε επαφή, για να κολλήσουν και να πάρουν επίδομα

Μία εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Τάσος Ξιαρχό σε συνέντευξη που παραχώρησε, μιλώντας για τον βιασμό που υπέστη όταν ήταν στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών, και αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως είναι οροθετικός.

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη στο YouTube και σόκαρε αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι έχει συναντήσει άτομα που θέλουν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του, προκειμένου να κολλήσουν HIV για να πάρουν το επίδομα.

 

Τάσος Ξιαρχό: Η αποκάλυψη για τον βιασμό στα 6 του χρόνια

«Πρώτη φορά έκανα σεξ στα 17 μου, αλλά πρώτη φορά νομίζω ότι έκανα στα 9 μου και πρώτη φορά μού κάνανε σεξ στα 6 μου. Ήταν ένας άνθρωπος 17 ετών. Όταν ένας μεγαλύτερος σου κάνει κάτι και είσαι παιδί, νομίζεις ότι είναι σωστό και πρέπει να γίνει. Σίγουρα όμως, μέσα μας ξέρουμε τι είναι κακό και δεν πρέπει να γίνει. Ένιωθα φόβο, όποτε καταλάβαινα ότι αυτό δεν είναι σωστό. Ήμουν στη γειτονιά μου και έπαιζα και εκεί με προσέγγισε ένα παιδί, έφτιαξε ένα σπιτάκι, με έβαλε μέσα και έγινε ό,τι έγινε. Επειδή περνούσα δύσκολα παιδικά χρόνια αυτό διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Στα 20 περίπου μου ήρθε ξανά στη μνήμη και θυμήθηκα όλο αυτό το πράγμα. Για κάποιο λόγο έπρεπε να το βιώσω αυτό το πράγμα. Στο σπίτι μου βίωνα πολύ χειρότερες καταστάσεις, όποτε αυτό δεν μου φαινόταν κάτι», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ίδιος μίλησε για τις εξαρτήσεις του και τη διάγνωσή του με HIV: «Για αρχή πρέπει να εξηγήσουμε τι είναι οροθετικός. Οροθετικός είναι ο ιός του HIV, ο οποίος θέλει πολλά χρόνια για να ενεργοποιηθεί. Πριν από δύο χρόνια, τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα και είπα "έχω AIDS". Είχε πολλά αγκάθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου, γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί».

«Σε αυτόν τον χώρο των γκέι και του Grindr, αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς, και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του, δεν μπορώ να ενημερώνω κάθε άνθρωπο για αυτό που έχω, ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ, για να κολλήσουν και να πάρουν το επίδομα. Είναι περίπου 700 ευρώ, θα το πάρω φέτος. Ένιωθα τύψεις να πάρω χρήματα που ήταν για δική μου απροσεξία κaι όχι από τον οργανισμό μου. Πλέον θα το πάρω γιατί ψυχολογικά έπεσα τόσο πολύ όταν το έμαθα που έχασα δουλειές κλπ.. Ήταν βαρύ, βάναυσο για έναν άνθρωπο που το έβλεπε αυτό ως τότε με τις ταινίες», συνέχισε, προσθέτοντας ότι προτιμά να βρίσκεται με άτομα που είναι επίσης, οροθετικά: «Πλέον είναι και θέμα απόλαυσης. Δεν μπορώ να κάνω σεξ με προφυλακτικό, οπότε θα επιλέξω να κάνω είτε με κάποιον που είναι οροθετικός, είτε που θα το γνωρίζει ότι είναι πολύ ελεγχόμενο στη ζωή μου».

Τάσος Ξιαρχό: Η ανάρτηση μετά τη συνέντευξη -εξομολόγηση

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξή του, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σε ευχαριστώ @korikaravokiri. Μπορεί να δυσκολευτείτε με τα λόγια μου. Όμως εγώ πέρασα δύσκολα για να καταφέρω να τα πω και να τα ξεπεράσω. Όλα είναι μια μάχη, μπορεί να έχασα πολλές φορές αλλά σίγουρα δεν τα παράτησα. Να αγαπάτε τον εαυτό σας ακόμη και στα δύσκολα, το έχει ανάγκη!», έγραψε, αναρτώντας μία φωτογραφία παρέα με δύο φίλες του, στην παραλία.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ