Mε παροχή οξυγόνου στον «Ευαγγελισμό» ο Οικονομόπουλος - Τι φοβίζει τους γιατρούς

Mε παροχή οξυγόνου στον «Ευαγγελισμό» ο Οικονομόπουλος - Τι φοβίζει τους γιατρούς

Καλή και υπό έλεγχο εκτιμούν οι θεράποντες ιατροί του Νίκου Οικονομόπουλου ότι είναι η κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον «Ευαγγελισμό».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά της νόσου, νοσηλεύεται σε θάλαμο της κλινικής COVID του «Ευαγγελισμού», στον 6ο όροφο.

Βρίσκεται σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής («high flow oxygen therapy»), που κρίθηκε απαραίτητη, μετά τη σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια που παρουσίασε παρότι έλαβε οξυγόνο με ρινική κάνουλα. Σε κάθε περίπτωση και παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του ερμηνευτή εξελίσσεται καλά, οι γιατροί δεν παραβλέπουν πόσο απρόβλεπτη πορεία μπορεί να έχει η λοίμωξη COVID-19 και τηρούν στάση αναμονής. Ο 37χρονος τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον ιό, όταν επέστρεψε από τις διακοπές του στη Μύκονο. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε το τεστ, βγήκε θετικός και κλείστηκε στο σπίτι για την προβλεπόμενη καραντίνα.

Μετά τις πρώτες μέρες όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε, καθώς, εκτός από υψηλό πυρετό, είχε και προβλήματα στην αναπνοή, τα οποία δεν υποχωρούσαν κι έτσι κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το μεσημέρι της Πέμπτης. O Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του COVID-19 και φαίνεται να το πλήρωσε ακριβά πηγαίνοντας στη Μύκονο ανεμβολίαστος, σε ένα νησί με σημαντική διασπορά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ