Matthew McConaughey: Τον τσίμπησε μέλισσα στο μάτι

Matthew McConaughey: Τον τσίμπησε μέλισσα στο μάτι

Ο Matthew McConaughey υπέστη πρόσφατα ένα τσίμπημα μέλισσας στο μάτι του που το έκανε να φουσκώσει και να κλείσει και μοιράστηκε μια απαίσια φωτογραφία από τα επακόλουθα στο Instagram την Τετάρτη για να τη δουν όλοι οι followers του.

Ο σταρ του «Dazed And Confused» χαμογέλασε περήφανα στο στιγμιότυπο, το οποίο έδειχνε το δεξί του μάτι πρησμένο και κλειστό.

«Bee swell», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησης. Ένα λογοπαίγνιο επειδή το bee swell που σημαίνει πρήξιμο από μέλισσα, είναι παραπλήσιο με το be well που σημαίνει να είσαι καλά.

Οι θαυμαστές απόλαυσαν το λογοπαίγνιο του — και βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν μερικά δικά τους στην ενότητα σχολίων του σταρ.

«Να προσέχεις!!», έγραψε ένας .

«Ελπίζω ότι θα είσαι εντάξει, εντάξει, εντάξει», πρόσθεσε ένας δεύτερος , αναφερόμενος στην εμβληματική φράση του.

«Ξέρεις κάτι ακόμα και με αυτό το χάλι, είσαι όμορφος», έγραψε ένας χρήστης. «Ακόμα όμορφος», έγραψε ένας άλλος .

Το τσίμπημα της μέλισσας του McConaughey έρχεται την ίδια εβδομάδα που γιόρτασε τα 16α γενέθλια του μεγαλύτερου γιου του Levi, μοιράζοντας μερικές συμβουλές μέσω ενός εγκάρδιου βίντεο στο Instagram.

«Εγώ και η μαμά σου ελπίζουμε να έχουμε κάνει όσο καλύτερη δουλειά μπορούμε. Δεν θα μας έχετε πραγματικά σαν δίχτυ ασφαλείας εκεί έξω στον υπέροχο, άγριο κόσμο για πάντα. Απλώς βγείτε έξω, απολαύστε. Να είστε ενήμεροι για το περιβάλλον σας», συνέχισε. «Να είσαι ο εαυτός σου. Να ξέρεις πότε να πεις ναι, να ξέρεις πότε να πεις όχι, να ξέρεις πότε να πεις ίσως».

Ολοκληρώνοντας το συγκινητικό του σημείωμα, ο McConaughey συνέχισε: «Δείτε το καλό σε όλους τους άλλους, αλλά να ξέρετε ότι δεν δίνουν πάντα προσοχή όλοι οι άλλοι. Με την ησυχία σου. Απόλαυσε το ταξίδι.”

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ