Κωστής Μαραβέγιας: Πρώτη φορά μιλάει για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου [Βίντεο]

Κωστής Μαραβέγιας: Πρώτη φορά μιλάει για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου [Βίντεο]

Ο Κωστής Μαραβέγιας έσπασε την «σιωπή» του και έδωσε εξηγήσεις για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, που δεν το έμαθε κανείς.


Ο Κωστής Μαραβέγιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

«Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο πάρα πολύ καιρό και με την έννοια του γάμου που περιμένεις. Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα, στο ίδιο μέρος που μένουμε συνήθως. Προσαρμόζεσαι με το μέρος για να παντρευτούμε κιόλας και να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας» ανέφερε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Δείτε ακόμη: Σωτηροπούλου - Οι πρώτες δηλώσεις για το γάμο της με τον Μαραβέγια και οι αδημοσίευτες φωτό (Βίντεο)

«Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε. Δε μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δεν θέλω. Προφανώς όταν φτάνει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, είναι μία συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή. Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν την πρώτη φορά που βγήκα μαζί της. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων».

Δείτε ακόμη: Σωτηροπούλου - Εγώ ήμουν πάντα πιο «dark» - Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής και μου το μετέδωσε (Βίντεο)

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου» κατέληξε ο Κωστής Μαραβέγιας για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» που θα προβληθεί απόψε το βράδυ, 02/11 από την δημόσια τηλεόραση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ