Καπουτζίδης: Αν ο σύντροφός μου ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να τον στηρίξω

Καπουτζίδης: Αν ο σύντροφός μου ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να τον στηρίξω

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει αλλά και για την προσωπική του ζωή (και τα προσωπικά του σχέδια για το καλοκαίρι) μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια, Τώρα δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να μην κάνω μεγάλα σχέδια αλλά θα ήθελα αυτοί που το σκέφτονται, το αγαπούν κι έχουν τους συντρόφους τους και θέλουν να το κάνουν, να έχουν το δικαίωμα και στην Ελλάδα.

Αν ήμουν με έναν σύντροφο που ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του αλλά από μόνος μου να αναλάβω αυτήν την ευθύνη με δυσκολεύει πάρα πολύ», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.Αν ο σύντροφός μου ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να τον στηρίξω Αν ο σύντροφός μου ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να τον στηρίξω

Αποκάλυψε επίσης ότι γράφει μια νέα κωμική σειρά, η οποία θα έχει και «συναισθηματικά στοιχεία αλλά θα σας κάνει να γελάσετε πολύ».

Μίλησε επίσης για την εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκυο» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ1 ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας, λέγοντας πως ήταν ένα παιδικό του όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αφού πάντα ήθελε να γίνει αθλητής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS