Σε καταφύγιο του Ισραήλ πέρασαν τη νύχτα ο Νίκος Βέρτης και οι μουσικοί του -Συγκλονιστικό βίντεο με τις σειρήνες

Σε καταφύγιο του Ισραήλ πέρασαν τη νύχτα ο Νίκος Βέρτης και οι μουσικοί του -Συγκλονιστικό βίντεο με τις σειρήνες

Στο Ισραήλ για προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία βρίσκεται ο Νίκος Βέρτης, η οποία εν τέλει αναβλήθηκε. Ο τραγουδιστής και οι μουσικοί του πέρασαν τη νύχτα σε καταφύγιο, λόγω των αλεπάλληλων βομβαρδισμών.

Ο Νίκος Βέρτης είχε προγραμματίσει συναυλίες για σήμερα και αύριο, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες έχει κλιμακωθεί η κατάσταση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ η χθεσινή νύχτα ήταν ιδιαίτερα σκληρή με διαρκή ρίψη ρουκετών.

Ο τραγουδιστής και οι μουσικοί του πέρασαν όλη τη νύχτα στο καταφύγιο για τη δική τους ασφάλεια, ενώ στην πόλη ηχούσαν σειρήνες λόγω των βομβαρδισμών και των ρουκετών.

Βίντεο: Η στιγμή που ηχούν σειρήνες στο αεροδρόμιο του Ισραήλ
Το Πρωινό προέβαλλε, μάλιστα, ένα βίντεο συνεργατών του Νίκου Βέρτη όπου καταγράφουν τον πανικό στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή τους, όταν άρχισαν να ηχούν σειρήνες και τους μετέφεραν στο καταφύγιο.

Στην εκπομπή μίλησε και συνεργάτιδα του τραγουδιστή, την τραγουδίστρια Ελενα Παπαπαναγιώτου:

«Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια.

Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται», ανέφερε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS