Influencer του TikTok παράτησε τη δουλειά της και ταξιδεύει για να καθαρίζει σπίτια δωρεάν [βίντεο]

Influencer του TikTok παράτησε τη δουλειά της και ταξιδεύει για να καθαρίζει σπίτια δωρεάν [βίντεο]

Μπορεί πολλοί να δυσφορούν όταν φθάνει η ώρα να καθαρίσουν τα σπίτια τους, αλλά μια influencer από τη Φινλανδία λατρεύει τόσο πολύ τη λάτρα που παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδεύει ανά την υφήλιο και να καθαρίζει τα σπίτια άλλων και μάλιστα δωρεάν.

Ο λόγος για την 29χρονη Άουρι Καταριίνα, που εγκατέλειψε τη θέση της μάνατζερ σε εταιρεία καθαρισμού το καλοκαίρι του 2021 προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Φινλανδή influencer ερωτεύτηκε την καθαριότητα όταν πήγε να βοηθήσει μια χήρα μητέρα να τακτοποιήσει το σπίτι της, που το είχε παρατήσει λόγω κατάθλιψης. Επί μήνες είχε ξεμείνει από μετρητά, αλλά χάρη στα βίντεό της, που έχουν γίνει viral στο TikTok, βρήκε σπόνσορες που καλύπτουν τα έξοδά της, ώστε να μη χρεώνει το παραμικρό στους πελάτες της.

Μάλιστα η Άουρι έχει φθάσει μέχρι τις ΗΠΑ και τη Βρετανία για να προσφέρει τη βοήθειά της. Διαλέγει τα σπίτια που θα καθαρίσει από τα αιτήματα που δέχεται διαδικτυακά, αλλά συχνά επιλέγει μόνον τα πιο βρώμικα, που ανήκουν σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Από τα βίντεο που ανεβάζει στο λογαριασμό της στο TikTok η φιλεύσπλαχνη Influencer έχει συγκεντρώσει πάνω από 7,8 εκατ. followers, που παρακολουθούν τακτικά τις τελευταίες της επιχειρήσεις καθαρισμού.

«Το όνειρό μου είναι να καθαρίζω σπίτια δωρεάν σε ολόκληρο τον κόσμο και να βοηθώ τους ανθρώπους. Το λατρεύω», λέει η 29χρονη από το Τάμπερε της Φινλανδίας.

Μια επιχείρηση που κατασκευάζει σφουγγάρια για καθαριότητα, η Scrubb Daddy, καλύπτει τα έξοδα της influencer, η οποία, όμως, αναγκαζόταν επί έξη μήνες να καλύπτει από την τσέπη της τα έξοδα των ταξιδιών και της αγοράς καθαριστικών, πληρώνοντας έως και 300 ευρώ ανά επίσκεψη.

Η Άουρι άφησε πέρυσι τη δουλειά της για να αφοσιωθεί στην καθαριότητα σπιτιών αγνώστων και να ανεβάζει τα σχετικά βίντεο στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τώρα αφιερώνει από ένα διήμερο κάθε εβδομάδα για να κάνει συνανθρώπους της ευτυχισμένους με την αλτρουιστική της προσφορά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ