Χριστίνα Παππά: «Τη φωτογράφιση στο Playboy την έχω ξεχάσει, δε θέλω καν να την θυμάμαι»

Χριστίνα Παππά: «Τη φωτογράφιση στο Playboy την έχω ξεχάσει, δε θέλω καν να την θυμάμαι»

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για την καριέρα της, τη ζωή στην Ιταλία και την επιστροφή της στην Ελλάδα, την οποία και σχεδόν έχει μετανιώσει.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε ανοιχτά για όλα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό Playboy, την οποία, όπως τόνισε, δεν θέλει καν να θυμάται.

«Τη φωτογράφιση στο Playboy την έχω ξεχάσει, δε θέλω καν να τη θυμάμαι. Τότε υπήρχαν αυτά τα περιοδικά, συγκεκριμένα κανάλια και όχι τα social media και σε πληρώνανε. Επειδή ήμουν μανούλα και με πληρώνανε, έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα έξτρα και έκανα και αυτή τη φωτογράφιση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, μίλησε για την ζωή στην Ιταλία, όπου έμεινε και εργάστηκε για πέντε χρόνια, με ένα μεγάλο συμβόλαιο με την RAI.

«Στην Ιταλία έπαιρνα ένα τεράστιο ποσό κάθε μήνα. Ένιωθα πίεση, όμως, και πνιγόμουν, ήθελα να φύγω. Εκεί υπάρχει άλλη νοοτροπία. Στην Ελλάδα μερικές φορές κάνουμε επιτυχία και καβαλάμε ένα καλάμι, εμένα δεν μου πάει καθόλου αυτό», είπε.

Για τον χωρισμό της από τον Κλαούντιο εξήγησε πως ο λόγος ήταν το γεγονός ότι δεν είχαν κάνει παιδιά. «Υπήρξαν κάποια προβλήματα, επειδή εγώ είχα παιδί, οπότε αναγκαστήκαμε να φτάσουμε στο τέλος του γάμου μας», αναφέρει.

Τέλος, για τον ρόλο της μητρότητας στην ζωή της, η Χριστίνα Παππά δήλωσε: «Παρακολουθώ τον γιο μου και ελέγχω τα πάντα. Μεγάλωσα τον γιο μου μόνη μου, ήμουν μικρή, οπότε λογικό είναι να είμαι η αστυνομία του. Με τον πατέρα του γιου μου όντως κλεφτήκαμε, ήμασταν μικροί. Με βρήκε η αστυνομία, γιατί με έψαχναν οι γονείς μου. Εκείνος ήταν μικρό παιδί, έτυχε εγώ να είμαι πιο υπεύθυνη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ