Γιώργος Θαναηλάκης για την παρουσίαση του «Deal» : «Είμαστε σε συζητήσεις, σαφώς είναι στροφή στην καριέρα μου»

Γιώργος Θαναηλάκης για την παρουσίαση του «Deal» : «Είμαστε σε συζητήσεις, σαφώς είναι στροφή στην καριέρα μου»

Ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Θαναηλάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την είδηση που τον θέλει να αναλαμβάνει την παρουσίαση του γνωστού τηλεπαιχνιδιού Deal, που επιστρέφει στον Alpha την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Γιώργος Θαναηλάκης: Σαφώς και είναι μια στροφή στην καριέρα μου

«Σαφώς και θα ήθελα να κάνω το Deal, είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης πάρα πολλά χρόνια και πάντα είναι πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Εντάξει, για εμάς του αθλητικού ρεπορτάζ είναι λίγο ιδιαίτερο. Σαφώς και είναι μια στροφή στην καριέρα μου, αν και λίγο αργά βέβαια, αλλά εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά. Ο Χρήστος Φερεντίνος το έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και έχει συνδέσει το όνομά του με το Deal», είπε αρχικά ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Δοκιμαστικό έγινε, αλλά δεν ήμουν ο μόνος

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια ανέφερε: «Το Deal είναι από τα παιχνίδια που μου αρέσουν, έχει τρομερή ένταση, τρομερό σασπένς και βλέπεις κόσμο που του δίνεται η ευκαιρία να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δοκιμαστικό έγινε, αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Χτύπησε το τηλέφωνο και τώρα είμαστε στις συζητήσεις», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Θαναηλάκης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ