Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το βίντεο που έφτιαξε για τα γενέθλια της Κατερίνας Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το βίντεο που έφτιαξε για τα γενέθλια της Κατερίνας Γερονικολού

Η ηθοποιός σήμερα έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 39 χρονών και ο σύντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, δεν παρέλειψε, φυσικά, να της ευχηθεί.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο εξωτερικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενός νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το βίντεο αποτελεί κολάζ διαφόρων φωτογραφιών της συντρόφου του. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε!».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram:

 

Η Κατερίνα Γερονικολού, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αναφέρει για τα πολλά χρόνια σχέσης με τον ηθοποιό: «Μετά από κάποια χρόνια νομίζω ότι είσαι πολλά για τον άλλον. Είσαι οικογένεια. Όταν μένεις στο ίδιο σπίτι και μοιράζεσαι τα πάντα είσαι οικογένεια. Είμαστε οικογένεια. Θα έλεγα ότι το τελευταίο πράγμα που είμαστε είναι φίλοι, αλλά ναι, όταν έχεις λίγο χρόνο την ημέρα να διαθέσεις, τον Γιάννη θα πάρω, νομίζω αυτό λέει πολλά».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ