Game of Thrones: Έρχεται μια ακόμη spin-off σειρά από το HBO

Game of Thrones: Έρχεται μια ακόμη spin-off σειρά από το HBO

Ο οραματιστής συγγραφέας του «A Song of Ice and Fire», George R. R. Martin, στο έργο του οποίου βασίζεται ολόκληρο το franchise του Game of Thrones, έκανε λόγο για ένα ακόμη επερχόμενο spin-off «10,000 Ships».

Νωρίτερα μέσα στο έτος, είχε αναφερθεί ότι η σειρά - η οποία θα επικεντρωνόταν στην πολεμίστρια βασίλισσα του Rhoynar - είχε ακυρωθεί από το HBO. Σε μια ευχάριστη εξέλιξη των γεγονότων, ωστόσο, δεδομένου ότι δεν χορταίνουμε το Westeros, ο Martin αποκάλυψε ότι εργάζεται σε έναν πιλότο για τη σειρά μαζί με μία νέα συγγραφέα, την πρόσφατα βραβευμένη με Πούλιτζερ Eboni Booth.

Γράφοντας στον ιστότοπό του «Not A Blog», ο Martin συνεχάρη την Booth για το βραβείο Πούλιτζερ και αποκάλυψε με ενθουσιασμό τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Martin δήλωσε: «Είναι μια ταλαντούχα συγγραφέας και είναι χαρά κάποιου να δουλεύει μαζί της. Όταν δεν γράφει και δεν παράγει βραβευμένα έργα την απασχολώ, εγώ και το HBO στη συγγραφή ενός νέου πιλότου (pilot) για το "10,000 Ships", το spin-off του Game of Thrones για τη Nymeria και τους Rhoynar».

Μια χιλιετία πριν το Game of Thrones

Το «10.000 Ships» είναι ένα spin-off που διαδραματίζεται μια χιλιετία πριν τα γεγονότα του Game of Thrones. Ακολουθεί την πριγκίπισσα Nymeria, πρόγονο του Οίκου Martell και ιδρυτή του βασιλείου του Dorne. Πρώτη φορά ακούσαμε για τη σειρά το 2021, αλλά αργότερα είχε γίνει γνωστό ότι «κόπηκε» από το HBO.

Τώρα η δήλωση του Martin δίνει ξανά ελπίδες σε όλους τους φαν του κόσμου του Game Of Thrones.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ