«Αγένεια, ασέβεια, αηδιαστικό»: Η ερώτηση της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στη Μελίσα Μακάρθι για τα κιλά της που εξόργισε

«Αγένεια, ασέβεια, αηδιαστικό»: Η ερώτηση της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στη Μελίσα Μακάρθι για τα κιλά της που εξόργισε

Οργή προκάλεσε ένα σχόλιο της Μπάρμπρα Στρέιζαντ κάτω από μια ανάρτηση της κωμικού Μελίσα Μακάρθι, ρωτώντας την ευθέως εάν έχει πάρει Ozempic.

Η 53χρονη Μακάρθι δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια και τον σύντροφό της Άνταμ Σάνκμαν στο Λος Άντζελες την Κυριακή, στο The Gala 2024 της CTG.

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Μελίσα Μακάρθι

Η κωμικός εντυπωσίασε με τη νέα της, φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα με ένα σύνολο στο χρώμα της μέντας. «Παστέλ μόνο για να τιμήσω τον απίστευτο Μάθιου Μπερν στο CTG Gala χθες βράδυ με τον Άντα Σάνκμαν» έγραψε η Μακάρθι. «Όλο και πιο κοντά στο όνειρό μου να χορέψω στη σκηνή».

Το σχόλιο της Μπάρμπρα Στρέιζαντ που δεν άρεσε καθόλου

Μεταξύ των σχολίων που επαινούσαν την διάσημη κωμικό, ήταν και ένα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η οποία έγραψε: «Δώστε του τους χαιρετισμούς μου» προσθέτοντας: «Πήρες Ozempic;».

Αμέσως, δεκάδες θαυμαστές της Μελίσα Μακάρθι έσπευσαν να κατακρίνουν τη φύση της ερώτησής της. «Ουάου, αλήθεια τώρα;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης. «Δεν μιλάμε για τα σώματα. Ως μητέρα μιας κόρης, αυτό δεν είναι ok. Εμείς ως γυναίκες δεν πρέπει να εστιάζουμε στην εμφάνιση».

Ένας άλλος έγραψε: «Εξεπλάγης που μπορείς να τη ρωτάς κάτι τέτοιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να το βλέπουν όλοι. Σε αγαπώ και σε λατρεύω πραγματικά, αλλά αυτό με απογοήτευσε». Ένας ακόμη πρόσθεσε: «Το αν το έκανε ή όχι δεν αφορά κανέναν άλλον» ενώ κάποιοι άλλοι χαρακτήρισαν την ερώτηση «αγενή», «άσχημη», «αηδιαστική και ασεβή».

Οι θαυμαστές της Μελίσα Μακάρθι έσπευσαν προς υπεράσπισή της. Ένας χρήστης δήλωσε πως η κωμικός «φαίνεται υγιής, άσχετα με το πώς έφτασε εκεί» και πως «εξεπλάγην με την έλλειψη σεβασμού» που έδειξε η Στρέιζαντ με την ερώτησή της. «Είχες πραγματικά το θράσος να τη ρωτήσει αυτό; Ειδικά εδώ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!» πρόσθεσε ένας ακόμη.

Πάντως, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ δεν είναι η πρώτη που αναρωτιέται εάν η μεταμόρφωση της Μακάρθι είναι αποτέλεσμα του νέου αγαπημένου φαρμάκου απώλειας βάρους του Χόλιγουντ.

Τι έχει δηλώσει η Μελίσα Μακάρθι για τα κιλά της

Εδώ και μήνες, πολλοί εικάζουν πως η Μακάρθι χρησιμοποιεί Ozempic, αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει δημοσίως τις φήμες. Η κωμικός είχε σκαμπανεβάσματα όσον αφορά την απώλεια βάρους, χάνοντας 30 κιλά το 2003 μέσω μιας δίαιτας που περιελάμβανε μόνο υγρά για το ρόλο της στη σειρά «Gilmore Girls». Το 2011 είχε δηλώσει στο περιοδικό People: «Δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό. Ένιωθα πεινασμένη και τρελή για μισό χρόνο».

Σε άλλη της συνέντευξη το 2015 είχε δηλώσει πως σταμάτησε να ανησυχεί για το βάρος της πλέον. «Σταμάτησα να αναλύω υπερβολικά, να σκέφτομαι υπερβολικά, να κάνω υπερβολικά οτιδήποτε… Απλά σταμάτησα να ανησυχώ διαρκώς, γι’ αυτό και νομίζω ότι υπάρχει κάτι στο να χαλαρώνεις και να μην είσαι τόσο νευρική και άκαμπτη γι’ αυτό που, παραδόξως, λειτούργησε».

Η Στρέιζαντ και η Μακάρθι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο τραγούδι «Anything You Can Do» για το άλμπουμ «Encore» της Στρέιζαντ το 2016.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ