Διαζύγιο Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Τι συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών;

Διαζύγιο Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Τι συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών;

«Ο Κάνιε Γουέστ συμφωνεί με την Κιμ Καρντάσιαν στο ότι πρέπει να έχουν κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και πως κανείς από τους δύο τους δεν χρειάζεται διατροφή».

Τι λένε τα έγγραφα που κατέθεσε ο δικηγόρος του 44χρονου γνωστού μουσικού;

Αυτό προκύπτει από νέα έγγραφα για το διαζύγιό τους που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρει το «ABC News».

Ο δικηγόρος του 44χρονου κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες την απάντησή του στην αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Καρντάσιαν πριν από επτά εβδομάδες, έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου.

«Τα έγγραφα που κατέθεσε η πλευρά του Γουέστ είναι ίδια με εκείνα της αίτησης της Καρντάσιαν. Συμφωνεί ότι ο γάμος τους πρέπει να τελειώσει λόγω ασυμβίβαστων διαφορών και ότι οι δυο τους θα πρέπει να έχουν από κοινού την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους.

Επίσης, όπως και η Καρντάσιαν, ο Γουέστ ζητά από το δικαστήριο να μην χορηγήσει διατροφή σε κανέναν από τους δύο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το ζευγάρι είχε συνάψει προγαμιαίο συμφωνητικό, με βάση το οποίο είχαν διαχωρισμένη την περιουσία τους σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Επιπλέον, η Κιμ έχει ζητήσει από το δικαστήριο να μην αλλάξει το επίθετό της και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί και αυτό του πρώην συζύγου της.

Κιμ και Κάνιε παντρεύτηκαν το 2014 και μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την 7 ετών Nορθ, τον 5χρονο Σέιντ, την τρίχρονη Σικάγο και τον Καλμ που θα κλείσει τα δύο του χρόνια σε ένα μήνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS