Μπραντ Πιτ: Κατηγορεί την Αντζελίνα Τζολί ότι πούλησε το μερίδιό της από το Miraval για να τον «εκδικηθεί»

Μπραντ Πιτ: Κατηγορεί την Αντζελίνα Τζολί ότι πούλησε το μερίδιό της από το Miraval για να τον «εκδικηθεί»

Ο Μπραντ Πιτ ισχυρίζεται πως η Αντζελίνα Τζολί σχεδίαζε «κρυφά» να πουλήσει το μερίδιό της στο κτήμα Château Miraval, ως «εκδίκηση» για τη δικαστική τους διαμάχη.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six, ο ηθοποιός υποστηρίζει πως εκείνος και η πρώην σύζυγός του είχαν συμφωνήσει στο παρελθόν ότι δεν θα πουλούσαν ποτέ το μερίδιό τους, αν δεν το αποφάσιζαν από κοινού.

Ωστόσο, όταν χώρισαν το 2019, η σταρ ανακοίνωσε πως θέλει να «ξεφορτωθεί» τη γαλλική περιουσία που απέκτησε με τον Μπραντ Πιτ το 2008 έναντι 30 εκατ. δολαρίων.

Επιπλέον, δέχτηκε να παραχωρήσει στον Μπραντ Πιτ ένα μεγαλύτερο μερίδιο από εκείνο που του αναλογούσε, καθώς παραδέχτηκε πως ήταν εκείνος που είχε επενδύσει στο κτήμα περισσότερα χρήματα, αλλά και χρόνο.

Το καλοκαίρι του 2021 όμως, ο ηθοποιός ανακάλυψε μέσω του δικηγόρου του πως η Αντζελίνα Τζολί είχε πουλήσει το 50% των μετοχών της σε έναν Ρώσο ολιγάρχη, τον οποίο μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ είχε απορρίψει στο παρελθόν.

Σήμερα, ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του συνεργάστηκε κρυφά πίσω από την πλάτη του με τον Γιούρι Σέφλερ, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης της Stoli Group. Οι νέες καταθέσεις υποστηρίζουν πως ο λόγος που η Αντζελίνα Τζολί δεν δέχτηκε να πουλήσει το μερίδιό της στον Μπραντ Πιτ ήταν λόγω εκδίκησης, μετά την δικαστική διαμάχη μεταξύ τους για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Οι ενέργειες της Τζολί ήταν παράνομες

«Η απόφασή της να τερματίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Πιτ ήταν σκόπιμη και προφανής. Όπως θα αποδειχθεί στη δίκη, οι ενέργειες της Τζολί ήταν παράνομες, έβλαψαν σοβαρά και σκόπιμα τον Πιτ και έγιναν για να πλουτίσει άδικα η ίδια εις βάρος του», αναφέρει το έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο Μπραντ Πιτ πιστεύει ότι η πρώην σύζυγός του επέλεξε συγκεκριμένα τον Σέφλερ, επειδή ήξερε ότι μια τέτοια συνεργασία θα έκανε κακό στις επιχειρήσεις του, δεδομένων των δεσμών του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, την «εισβολή του στην Ουκρανία και την νομοθετική του ατζέντα».

«Η Stoli και η Τζολί προσπάθησαν να αναγκάσουν τον Πιτ σε μια συνεργασία με έναν άγνωστο, και ακόμη χειρότερα, έναν άγνωστο με κακές προθέσεις», αναφέρει το έγγραφο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ