Τo νέο iPad mini παρουσίασε η Αpple -Mε επεξεργαστή Α17 Pro και Apple Pencil Pro

Τo νέο iPad mini παρουσίασε η Αpple -Mε επεξεργαστή Α17 Pro και Apple Pencil Pro

Το iPad mini είναι πιο ικανό και ευέλικτο από ποτέ με τον επεξεργαστή A17 Pro και υποστήριξη για το Apple Pencil Pro.

Η Apple παρουσίασε την Τρίτη το νέο iPad mini, προσφέροντας την πρώτη ενημέρωση στο μικρότερο tablet της από το 2021.

Το νέο iPad mini έρχεται με έναν ταχύτερο επεξεργαστή A17 Pro, το ίδιο τσιπ που υπήρχε στο περσινό iPhone 15 proτο οποίο υποστηρίζει το Apple Intelligence, το οποίο αναμένεται στο οικοσύστημα της Apple τους επόμενους μήνες.

Τα χαρακτηριστικά του iPad mini

Το νέο iPad mini είναι διαθέσιμο σε τέσσερα υπέροχα φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μπλε και μοβ, και διαθέτει την οθόνη Liquid Retina 8,3 ιντσών.

Το A17 Pro προσφέρει ικανοποιητική απόδοση ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εργασίες, με ισχυρότερη CPU, 2 φορές ταχύτερη από το iPad mini προηγούμενης γενιάς.

Το A17 Pro ξεκλειδώνει μια σειρά από βελτιώσεις σε σχέση με το A15 Bionic στο iPad mini προηγούμενης γενιάς. Το τσιπ A17 Pro ενισχύει την απόδοση γραφικών με μια GPU 5 πυρήνων, προσφέροντας 25% βελτίωση συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο.

Το A17 Pro φέρνει εντελώς νέες εμπειρίες — συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών εφαρμογών που χρησιμοποιούνται από σχεδιαστές, πιλότους, γιατρούς και άλλους — και καθιστά πιο γρήγορο από ποτέ για τους χρήστες να επεξεργάζονται φωτογραφίες.

Η ευελιξία και οι προηγμένες δυνατότητες του νέου iPad mini ανεβαίνουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με την υποστήριξη του Apple Pencil Pro, ανοίγοντας εντελώς νέους τρόπους για να είστε ακόμα πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί.

Η πίσω κάμερα 12 MP υποστηρίζει Smart HDR 4 για φωτογραφίες φυσικής εμφάνισης με αυξημένο δυναμικό εύρος και χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για τον εντοπισμό και τη σάρωση εγγράφων απευθείας στην εφαρμογή της κάμερας.

Ο αποθηκευτικός του χώρος στο στάνταρ μοντέλο είναι 128 GB, διπλάσιος σε σχέση με το προηγούμενο που ξεκινούσε στα 64GB.

Η τιμή του στις ΗΠΑ ξεκινά από 499 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 23 Οκτωβρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ