ΣΠΟΡ

Εταιρεία πορνό πληρώνει «χρυσάφι» για να μπει χορηγός στη φανέλα της Ιντερ

Μετά από 27 χρόνια χορηγίας, η Pirelli αποσύρεται από την φανέλα της Ιντερ και μία εταιρία που ασχολείται με την πορνογραφία, θέλει να πάρει την θέση της!

Σύμφωνα με την «The Sun» η εταιρία Stripchat, έχει καταθέσει πρόταση για χορηγία έναντι του ποσού των 23 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, την ώρα που η ιταλική ομάδα αναζητεί το λιγότερο 30 εκατ. ανά έτος.

Η Pirelli είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές παρουσίες σε φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς για τρεις δεκαετίες βρίσκεται στο κέντρο της εμφάνισης της ομάδας του Μιλάνου. Προς το παρόν δεν έχουν σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα, ωστόσο η πρόταση για 23 εκατ. ευρώ δεν φέρεται να είναι αρκετή για να πείσει τους ιθύνοντες της ομάδας για να πουν το «ναι». Η Stripchat είναι εφαρμογή με webcam η οποία ασχολείται με τον χώρο του πορνό και σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα έχει κάνει αυτή την εξαιρετικά καλή -αλλά όχι αρκετή για τους «νερατζούρι» -πρόταση.

Η ομάδα του Μιλάνου πάει φουλ για το πρωτάθλημα, ωστόσο αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και η διοίκηση αναζητά ένα ποσό της τάξεως των 200 εκατομμυρίων ευρώ για τη νέα σεζόν.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS