Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ειρωνικές αναρτήσεις της Εθνικής Νιγηρίας για τους Antetokounbros

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ειρωνικές αναρτήσεις της Εθνικής Νιγηρίας για τους Antetokounbros

Με τη συμμετοχή των τεσσάρων αδερφών Αντετοκούνμπο η Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών προετοιμάζεται αυτή την περίοδο για το τουρνουά «Ακρόπολις».

Ο πρωταθλητής μάλιστα του NBA ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση, Κώστα, Άλεξ, με τη νέα εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Ελλάδας και έγραψε: «Ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

Η Ομοσπονδία μπάσκετ της Νιγηρίας, μάλλον ενοχλήθηκε από την ανάρτηση του σταρ του NBA, με αποτέλεσμα να απαντήσουν ειρωνικά στον Γιάννη.

Ανέβασαν μια φωτογραφία με ένα παιδάκι να κοιτά με απορία και στη συνέχεια έβαλαν τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την Ελλάδα και έγραψαν: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Μάλιστα οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας δεν έμειναν εκεί και χτύπησαν ξανά με μια νέα ανάρτηση: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολλοί Ολυμπιονίκες θα επιστρέψουν. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ