ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Dirty Dancing»: Η συνέχεια της θρυλικής ταινίας, 33 χρόνια μετά

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του «Dirty Dancing», είναι έτοιμα να ξεκινήσουν σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής ταινιών Lionsgate, Τζον Φέλτχαϊμερ.


Τον ρόλο της Μπέιμπι Χάουσμαν θα υποδυθεί και πάλι η Τζένιφερ Γκρέι, η οποία θα είναι και η παραγωγός της νέας ταινίας.

Αν και οι λεπτομέρειες για τη νέα ταινία είναι, μέχρι στιγμής, λιγοστές, το σενάριο γράφτηκε από τους Μίκι Ντάφτρι και Τομπάιας Αϊακόνις. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζόναθαν Λεβίν ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχει και ο Γκίλιαν Μπόρερ.

YN 2020 08 10 10.58.17
Αυτό που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί είναι αν και κατά πόσο η νέα ταινία θα αποτελεί συνέχεια αυτής του 1987 ή θα είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Φέλχαϊμερ δήλωσε πως το καινούργιο «Dirty Dancing», θα είναι «ακριβώς το είδος της ρομαντικής, νοσταλγικής ταινίας που περίμεναν οι θαυμαστές του και που την έκανε την πλέον επιτυχημένη στην ιστορία της Lionsgate».

Στην υπόθεση της ταινίας του 1987, παρουσιάζεται η ιστορία της Φράνσις «Μπέιμπι» Χάουσμαν, μίας κοπέλας 17 ετών, που ερωτεύεται παράφορα τον δάσκαλο χορού, Τζόνι Κασλ, που υποδύθηκε ο Πάτρικ Σουέϊζι, στο ξενοδοχείο Κάτσκιλς, όπου βρίσκεται με την οικογένειά της για τις καλοκαιρινές διακοπές, το 1963».

Η παραγωγή του πρώτου «Dirty Dancing» κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια (4.2 εκατ. ευρώ) και απέφερε κέρδη 218 εκατομμύρια δολάρια (185 εκατ. ευρώ). Να σημειωθεί πως, παρά το γεγονός ότι ήταν μια ρομαντική κομεντί, η ταινία του 1987, άγγιζε διάφορα ζητήματα της εποχής, όπως αυτό των αμβλώσεων καθώς και την προκατάληψη που υπήρχε ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ερντογάν και ο «ζωτικός χώρος»

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS