Χαμός στη Βουλή: Απρέπειες Πολάκη, έκανε μπούλινγκ σε συνεργάτιδα υπουργού -Η Αθηνά Λινού έβαλε τα κλάματα [βίντεο]

Χαμός στη Βουλή: Απρέπειες Πολάκη, έκανε μπούλινγκ σε συνεργάτιδα υπουργού -Η Αθηνά Λινού έβαλε τα κλάματα [βίντεο]

Την έντονη αντίδραση των μελών επιτροπής της Βουλής προκάλεσε η στάση του Παύλου Πολάκη ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα σε συνεργάτη υπουργού.

To περιστατικό συνέβη στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων, με τη συμπεριφορά Πολάκη να προκαλεί αντιδράσεις και τον εκνευρισμό της Αθηνάς Λινού, που, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγνώμη από την συνεργάτιδα του υπουργού.

Πολάκης σε συνεργάτιδα υπουργού: «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου»

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό» είπε ο «αψύς Κρητικός» και πρόσθεσε απευθυνόμενος σε συνεργάτιδα υπουργού: «Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την αντίδραση των μελών της επιτροπής.

Η παρευρισκόμενη Αθήνα Λινού, έσπευσε να υπερασπιστεί την γυναίκα συνεργάτιδα υπουργού και με δάκρυα στα μάτια της ζήτησε συγγνώμη λέγοντας:

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ