Τσίπρας: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα, ενώ η σύζυγός του και τα παιδιά του είναι αρνητικοί.

«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής», έγραψε στο Τwitter

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 στις 13 Νοεμβρίου 2021. «Τρίτη δόση. Εμβολιαζόμαστε. Διαλέγουμε τον δρόμο της επιστήμης και της ζωής», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στα social media ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Περαστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά», έγραψε στο Twitter.

Περαστικά έσπευσε να ευχηθεί στον Αλέξη Τσίπρα και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ