ΣΥΡΙΖΑ: «Κλειδώνει» και η υποψηφιότητα Τσακαλώτου -Το ανακοινώνει την Παρασκευή στις 14:00 στου Ψυρρή

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλειδώνει» και η υποψηφιότητα Τσακαλώτου -Το ανακοινώνει την Παρασκευή στις 14:00 στου Ψυρρή

«Κλειδώνει» και η υποψηφιότητα του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροροφίες του ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών έχει κάνει κάλεσμα για την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι στου Ψυρρή, προκειμένου να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το όνομα του Τσακαλώτου ακούστηκε για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα από την πρώτη ημέρα της παραίτησης του απερχόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με αυτά της Εφης Αχτσιόγλου και του Νίκου Παππά.

Οπως έχει γίνει γνωστό, η Εφη Αχτσιόγλου αναμένεται αύριο να ανακοινώσει τη δική της υποψηφιότητα, που θα είναι η πρώτη με επίσημη μορφή.

Τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένεται να πράξει το ίδιο και ο Νίκος Παππάς, μαζί με τη δική του πολιτική πλατφόρμα, που θα εστιάζει στη συνέχιση της παρακαταθήκης του Αλέξη Τσίπρα για διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Επί της ουσίας, αυτές είναι οι τρεις υποψηφιότητες που επιβεβαιώνονται για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Τεμπονέρα και Πολάκη, που ωστόσο δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ