Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Συνέδριο στο τρίτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου -«Κρατάμε τον λόγο μας» είπε ο Κασσελάκης

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Συνέδριο στο τρίτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου -«Κρατάμε τον λόγο μας» είπε ο Κασσελάκης

Τον οδικό χάρτη για το συνέδριο του Φεβρουαρίου συζήτησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου.

«Κρατάμε τον λόγο μας», ανέφερε -σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές- στην εισήγησή του ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του επόμενου Φεβρουαρίου «το οποίο θα είναι συνέδριο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης και συσπείρωσης».

Το συνέδριο, «θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των συντονιστικών οργάνων των Οργανώσεων Μελών καθώς και των Νομαρχιακών Επιτροπών όπως και εκλογές συνέδρων. Στις εκλογές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος. Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας «ήταν σε πολύ καλό κλίμα».

Άρχισε στις 4 το απόγευμα και ο πρόεδρος του κόμματος είχε βάλλει όριο μέχρι τις 7:00. Ο κ. Κασσελάκης έφθασε στις 4 ακριβώς μαζί με το μέλος της ΠΓ, Νίκο Παππά, με τη συνεδρίαση να ολοκληρώνεται πριν παρέλθει το τρίωρο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS