Ο Κασσελάκης κατέθεσε υποψηφιότητα μέσω Τζάκρη με 87 υπογραφές και πόθεν έσχες -Γεροβασίλη: Δεν υπάρχουν υποψηφιότητες διά αντιπροσώπων
Featured

Ο Κασσελάκης κατέθεσε υποψηφιότητα μέσω Τζάκρη με 87 υπογραφές και πόθεν έσχες -Γεροβασίλη: Δεν υπάρχουν υποψηφιότητες διά αντιπροσώπων

Η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε πριν από λίγο την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη με 87 υπογραφές και το πόθεν έσχες.

«Καταθέτω λοιπόν σήμερα εδώ ενώπιον σας τις υπογραφές που είναι συμβολικά 87, όσοι κι αυτοί που τον ρίξατε και το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη», είπε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία της.

Στη συνέχεια η Θεοδώρα Τζάκρη σε δήλωση της στους εκπροσώπους του τύπου είπε: «Σήμερα ολοκληρώθηκε μία εκτροπή. Μια συγκυριακή πλειοψηφία του χτες όχι μόνο ανέτρεψε το χρονοδιάγραμμα του Συνεδρίου, αλλά προανήγγειλε ότι οι σύνεδροι δεν θα χωρούν στο συνέδριο. Μετά τις κρυφοανοιχτές ψηφοφορίες φτάσαμε στο συνέδριο με zoom που θα το χειρίζονται αυτοί για να βάλουν σιγαστήρα στη φωνή του λαού. Τίποτα δεν θα μπορέσει να εμποδίσει το καινούριο να γεννηθεί. Τίποτα δεν θα μπορέσει να εμποδίσει την κοινωνία να εκλέξει παμψηφεί πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη Κυριακή».

Γεροβασίλη: Δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δια αντιπροσώπων

Αμέσως μετά την παρέμβαση της κυρίας Τζάκρη, στο βήμα της ΚΕ ανέβηκε Όλγα Γεροβασίλη, η οποία σχολίασε την κατάθεση υποψηφιότητας Κασσελάκη μέσω αντιπροσώπου.

«Δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δια αντιπροσώπων. Οι προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας δεν είναι δύο (υπογραφές και πόθεν έσχες), αλλά είναι τρεις. Είναι και ο σεβασμός στις καταστατικές αρχές, στις αξίες και στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος. - Όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις της πλειοψηφίας δεν μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αλλά για ένα άλλο κόμμα», είπε.

«Ζητώ από τη Θεοδώρα Τζάκρη να ανακαλέσει όσα προσβλητικά έως υβριστικά εκστόμισε από αυτό εδώ το βήμα σε βάρος συντρόφων και συντροφισσών», πρόσθεσε.

Αποχώρησαν μέλη της ΚΕ καταγγέλλοντας τη διαδικασία

Μερίδα μελών της ΚΕ, προσκείμενα στον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασαν τη διαφωνία τους και αποχώρησαν οριστικά από τη συνεδρίαση του οργάνου καταγγέλλοντας τη διαδικασία, όταν τον λόγο ζήτησαν να λάβουν οι παριστάμενοι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, Παύλος Πολάκης, Απόστολος Γκλέτσος και Νικόλας Φαραντούρης.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ