Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο «ψυχρός» χαιρετισμός Κασσελάκη - Γεροβασίλη

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο «ψυχρός» χαιρετισμός Κασσελάκη - Γεροβασίλη

Μια αμήχανη στιγμή καταγράφηκε μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Όλγας Γεροβασίλη, στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι πολιτικές εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

«Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής σε έναν όμορφο αγώνα για να μπορέσει το κόμμα μας να αγαπήσει τα μέλη του έμπρακτα» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης μόλις κατέβηκε από το βήμα του συνεδρίου η Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας. Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών, εφόσον κερδίσω θα καλέσω την αντιπρόεδρο της βουλής να δουλέψουμε συλλογικά για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ για να φέρουμε τις καταστατικές αλλαγές σε πέρας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος χειροκροτήθηκε μόλις πήρε το λόγο, μετά την Όλγα Γεροβασίλη.

Κασσελάκης: Προτείνω εκλογές υβριδικά στις 10 Μαρτίου

«Να ξέρουν όλοι, ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει και για να μπορέσει να κερδίσει η αλήθεια μας απέναντι στον Μητσοτάκη, πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει» πρόσθεσε πριν κατέβει από το βήμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ