ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Πολάκης με απόφαση Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Πολάκης με απόφαση Κασσελάκη

Το τελευταίο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη, ο οποίος επιτέθηκε σε στενή συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν η σταγόνα που «ξεχείλισε» το ποτήρι στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι λοιπόν ο Στέφανος Κασσελάκης με συνοπτικές διαδικασίες την πόρτα της εξόδου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Συναγερμός σήμανε στην Κουμουνδούρου από τη νέα προκλητική συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη, η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση βουλευτών του κόμματος, όπως ο Κώστας Μπάρκας και ο Βασίλης Κόκκαλής, αλλά και το κλάμα της Αθηνάς Λινού, που ήταν παρούσα στη συνεδρίαση της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής που συζητούσε τον νομοσχέδιο της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης. Η χυδαία επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτρια του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, βρήκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε ραντεβού.

Οι συνεργάτες του όταν είδαν την έκταση που πήρε τον συμβάν τον ειδοποιήσαν, ιδίως από τη στιγμή που τα άλλα κόμματα ζητούσαν μετ’ επιτάσεως τη διαγραφή του, ενώ και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έξαλλοι μαζί του. Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε σε αρκετά δύσκολη θέση, και μάλιστα αυτό συνέβη λίγη ώρα πριν αρχίσει η κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαγραφή, ωστόσο, ήταν μονόδρομος, μιας και οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα έδειχνε την αδυναμία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ