Στην Τυνησία μεταβαίνει ο Ν. Δένδιας- Θα μεταφερθούν 100.000 εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Στην Τυνησία μεταβαίνει ο Ν. Δένδιας- Θα μεταφερθούν 100.000 εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Στην Τυνησία μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου αναμένεται να τον δεχτεί ο πρόεδρος της χώρας Καΐς Σαγιέντ. Επίσης, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον Τυνήσιο ομόλογό του, Οθμάν Τζεράντι και τον υπουργό Υγείας Αλί Μραμπέτ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφερθούν 100.000 εμβόλια, τα οποία θα δοθούν στην τυνησιακή πλευρά προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις της πανδημίας. «Θα βοηθήσουμε την Τυνησία με εμβόλια αλλά θα ήθελα και να βοηθήσουμε την προσπάθεια σταθεροποίησης της χώρας.

Η Τυνησία είναι λίγο πιο μακριά από τη Λιβύη, αλλά επίσης τη θεωρούμε γειτονική μας χώρα. Μια χώρα η οποία πασχίζει να εδραιώσει ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Και εμείς θα θέλαμε να συνεισφέρουμε και εκεί στην προσπάθεια δημιουργίας μιας δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ