Στην «Αυγή» ο Στέφανος Κασσελάκης για το μέλλον των μέσων του ΣΥΡΙΖΑ

Στην «Αυγή» ο Στέφανος Κασσελάκης για το μέλλον των μέσων του ΣΥΡΙΖΑ

Στα γραφεία της Αυγής βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελακης, έχοντας συνάντηση με την διευθύντρια της εφημερίδας, Βούλα Κεχαγιά, και τον οικονομικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Νικόλτσιο.

Η συνάντηση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να συνδέεται με το μέλλον των μέσων μαζικής ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τα σενάρια ακόμα και για «λουκέτο» του καθημερινού φύλλου της ιστορικής εφημερίδας της Αριστεράς.

H κατάσταση από οικονοµικής πλευράς στα κοµµατικά µίντια του ΣΥΡΙΖΑ είναι επιεικώς δραµατική.

Είναι ενδεικτικό πως η διοίκηση της Left Media πλήρωσε το Δώρο των Χριστουγέννων κυριολεκτικά την τελευταία ηµέρα που προβλέπεται από την εργατική νοµοθεσία.

Μάλιστα, µόλις µία ηµέρα πριν εκπνεύσει από τον νόµο η προθεσµία, κοµµατικοί δηµοσιογράφοι, όπως η Κατερίνα Ακριβοπούλου, ρωτούσαν δηµοσίως τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάµπη Παπαδάκη, αν θα µπουν τα χρήµατα.

Την οικονοµική εξαχρείωση επιβεβαιώνουν και οι τελευταίες κινήσεις Κασσελάκη, ο οποίος αποφάσισε να δανειοδοτήσει το κόµµα του οποίου είναι πρόεδρος µε το ιλιγγιώδες ποσό των 250.000 ευρώ.

Παρότι οι όροι του δανείου αλλά και η κατεύθυνση των χρηµάτων δεν έχουν αποσαφηνιστεί, είναι προφανές ότι µέρος αυτών θα πάει για την «Αυγή» και τον ρ/σ «Στο Κόκκινο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ