Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σκουρλέτης για τα ΣΥΡΙΖΟτρολ: Στοχοποιούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σκουρλέτης για τα ΣΥΡΙΖΟτρολ: Στοχοποιούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης μετέβη σήμερα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την κλιμακούμενη επίθεση εναντίον του από τρολ του διαδικτύου.

Η δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη

Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών. Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Γιατί πήγε ο Πάνος Σκουρλέτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Πηγές αναφέρουν ότι ο Πάνος Σκουρλέτης σε συννενόηση με τους δικηγόρους του πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, ενώ θέλει να ζητήσει να εντοπιστεί η πραγματική ταυτότητα των λογαριασμών των τρολ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης θεωρεί ότι «πρέπει να μπει φρένο» σε αυτό το φαινόμενο και εκτιμά ότι αποτελεί μία «γάγγραινα για το πολιτικό σύστημα» που «όλα τα κόμματα πρέπει να αποκηρύξουν».

Σκουρλέτης: Παράκεντρα που δρουν στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο θέμα σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, κάνοντας λόγο για παράκεντρα που δρουν στο όνομα του κόμματος και του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διευκρινίζει, μάλιστα, ότι για τα όσα λέει στηρίζεται, κυρίως, σε ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τον περασμένο Σεπτέμβρη και δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» μερικούς μήνες νωρίτερα.

Η στοχοποίηση του Αλέξη Τσίπρα

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός συνέδεσε τα τρολ με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι κινούνται γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό. Σε συνέντευξή του, μάλιστα, αναφερόμενος στα εσωκομματικά θέματα, είχε πει πως «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν». Και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα».

Η αναφορά αυτή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ εξόργισε τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το σύνολο των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς πολλοί θεωρούν ότι στοχοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα για καθαρά προσωπικούς και πολιτικούς λόγους. Παράλληλα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν τον Πάνο Σκουρλέτη ότι παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης, τροφοδοτώντας τα ΜΜΕ με παραπολιτικά θέματα, τη στιγμή που έχουν προκύψει σοβαρές εξελίξεις στο θέμα των υποκλοπών και ενώ οι πολίτες ταλανίζονται από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας πάντως σε συνεργάτες του, επιχείρησε να αναθεωρήσει τα όσα είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας πως οι δηλώσεις του δεν συνιστούν κάποιου είδους μομφή στον πρώην πρόεδρο του κόμματος, όπως έχει ερμηνευθεί από διάφορα Μέσα Ενημέρωσης. Ακόμα ανέφερε ότι καμία από αυτές τις διαδικτυακές δραστηριότητες δεν ήταν γνωστή στον ίδιο, ακόμη και την περίοδο που ήταν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ