Στέφανος Κασσελάκης: Μόνος του ζήτησε να παρουσιάσει το βιβλίο που τον επικρίνει «Το φαινόμενο Κασσελάκη»

Στέφανος Κασσελάκης: Μόνος του ζήτησε να παρουσιάσει το βιβλίο που τον επικρίνει «Το φαινόμενο Κασσελάκη»

Σε μια συζήτηση για τον εαυτό του με τον συγγραφέα Ξενοφώντα Κοντιάδη, καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά και τον Αντώνη Λιάκο, ιστορικό και ομότιμο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών θα μπει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα βιβλίο που είναι γραμμένο για εκείνον, το «Φαινόμενο Κασσελάκη - Το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας».

Το ιδιαίτερο αυτής της περίπτωσης είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με όσα λέγονται, ζήτησε από τον συγγραφέα του βιβλίου που τον επικρίνει να το παρουσιάσει ο ίδιος!

Όπως αναφέρει ο χρήστης του X (πρώην Twitter) Marka 2: «Είναι μάγκας! Ο καθηγητής Ξ. Κοντιάδης στις 20 Νοέμβρη παρουσιάζει το βιβλίο του για τον Κασσελάκη γράφοντας για φαινόμενο μεταδημοκρατίας, μεσσιανισμού. Ο καθηγητής έμεινε παγωτό όταν του τηλεφώνησε ο Στέφανος προτείνοντας να παρουσιάσει και αυτός το βιβλίο! Η πρόταση έγινε αποδεκτή».

 

Η παρουσίαση του βιβλίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και το τηλεφώνημα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην Ακαδημίας 20 την προσεχή Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, στις 19:00, θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου "Το φαινόμενο Κασσελάκη-Το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας" (εκδόσεις "Καστανιώτη").

Ο καθηγητής του Δημοσίου Δικαίου και συνταγματολόγος Ξενοφώντας Κοντιάδης έχει γράψει το βιβλίο «Το φαινόμενο Κασσελάκη».

Το βιβλίο θα το παρουσίαζε ο συγγραφέας στις 20 Νοεμβρίου στην ΕΣΗΕΑ μαζί με τον πανεπιστημιακό Αντώνη Λιάκο, ο οποίος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για βιβλίο που μιλά για το φαινόμενο Κασσελάκη ως δείγμα μεταπολιτικής και μεταδημοκρατίας, όπως και μεσσιανισμού.

Όμως ο Στ. Κασσελάκης τηλεφώνησε στον Ξ. Κοντιάδη και του ζήτησε να παρουσιάσει και αυτός το βιβλίο!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ