Στα άκρα η σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ - «Ασυγχώρητη η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά»

Στα άκρα η σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ - «Ασυγχώρητη η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά»

Νέα σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με επίκεντρο την κυβερνητική συμμαχία της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ το 2015.

«Η χυδαιολογία και η συνωμοσιολογία δεν έχουν σχέση με την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης», τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

Από τη δική του πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά λέγοντας ότι εκείνοι έχουν κάνει τον δικό τους απολογισμό για τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, σημειώνοντας ακόμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε συγκρουστεί με τον κυβερνητικό του εταίρο.

Η ανακοίνωση της Πόπης Τσαπανίδου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά.

Στην πορεία, ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επέμεινε στις αρχές του, αψήφησε το πολιτικό κόστος και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ.

Ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ.

Σε απάντηση του προς την Πόπη Τσαπανίδου, το ΠΑΣΟΚ, τονίζει ότι «οι συντονισμένες αήθεις επιθέσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καταδεικνύουν ότι η κυβερνητική σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν διόλου τυχαία, άλλωστε συνέβη δυο φορές». Και συνεχίζουν επιμένοντας πως, «όσες προφάσεις εν αμαρτίαις κι αν προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την ασυγχώρητη συνεργασία του με την Ακροδεξιά, ο λαός έχει και μνήμη και κρίση».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Οι συντονισμένες αήθεις επιθέσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καταδεικνύουν ότι η κυβερνητική σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν διόλου τυχαία. Άλλωστε συνέβη δυο φορές.

Η χυδαιολογία και η συνωμοσιολογία δεν έχουν σχέση με την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Όσες προφάσεις εν αμαρτίαις κι αν προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την ασυγχώρητη συνεργασία του με την Ακροδεξιά, ο λαός έχει και μνήμη και κρίση.

Ξέρει πλέον ότι μοναδική επιδίωξη του κ.Τσίπρα είναι η εξουσία για την εξουσία.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αγωνίζεται αταλάντευτα ενάντια στην πρωτοφανή θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και εγγυάται την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της ακηδεμόνευτης λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS