«Πυρά» Γερουλάνου κατά Ανδρουλάκη: Είχε πει ότι αν είμαστε τρίτοι στις ευρωεκλογές, θα είναι ήττα

«Πυρά» Γερουλάνου κατά Ανδρουλάκη: Είχε πει ότι αν είμαστε τρίτοι στις ευρωεκλογές, θα είναι ήττα

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, μετά τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, και το κύμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, μίλησε σήμερα το πρωί στο OPEN ο Παύλος Γερουλάνος.

«Στόχος μας ήταν να γίνουμε δεύτερο κόμμα. Αυτό το είχε θέσει ο πρόεδρος που είχε πει ότι αν είμαστε τρίτο κόμμα, θα είναι πολιτική ήττα», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.

«Εκεί που θέλαμε να είμαστε, δεν είμαστε», τόνισε.

Αναφερόμενος στη δική του τοποθέτηση είπε: «Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ακούω τρεις μέρες να λένε ότι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι η Αττική, ανέκαθεν είναι η Αττική και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τα ποσοστά».

Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο εξήγησε ότι στην Αττική και την Αθήνα τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ανέβηκαν συγκριτικά με τις άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Γερουλάνος για ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος επιθυμεί να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εάν τεθεί θέμα ηγεσίας, ο κ. Γερουλάνος είπε ότι «δεν είναι ώρα για υποψηφιότητες» και επισήμανε πως είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί.

«Δεν είναι η ώρα να κάνουμε κυνήγι μαγισσών, είναι η ώρα να γίνει συντεταγμένος απολογισμός, για να δούμε τι πήγε λάθος», σημείωσε και τόνισε ότι πρέπει να συζητηθούν τα θέματα στα όργανα του κόμματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ