Κυβερνητική πηγή: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019

Κυβερνητική πηγή: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019

«Αποκύημα επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίζει κυβερνητική πηγή, και συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τα περί πρότασης της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει κυβερνητικό χαρτοφυλάκιο.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, αποκάλυψε ότι το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ανέλαβε πρώτη φορά πρωθυπουργός, έκανε πρόταση στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργός, πρόταση που ο ίδιος τότε είχε αρνηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται επίσης στο πρωτοσέλιδο, ο Αντώνης Διαματάρης είχε μεσολαβήσει τότε προτείνοντας χαρτοφυλάκιο στον Στέφανο Κασσελάκη.

Μαρινάκης για τα περί πρότασης για υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019: «Δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα αυτό που λέει»
Ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε αυτόν τον ισχυρισμό «αποκύημα επιστημονικής φαντασίας».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση» σχολίασε επίσης ο κ. Μαρινάκης, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι καλό όταν αφορά τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανέφερε δε ότι αυτό που υποστηρίζει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Κασσελάκη δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα και έθεσε το ερώτημα αν αυτό που θέλει να πει ο κ. Καπνισάκης είναι ότι ο πρωθυπουργός «πρότεινε ένα οποιοδήποτε υπουργείο σε έναν οποιονδήποτε άνθρωπο που αρθρογραφούσε υπέρ του και ήταν υποστηρικτής του».

Ο Αντώνης Διαματάρης ανέλαβε τον Ιούλιο του 2019 υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού (μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους) και είναι ο εκδότης της εφημερίδας της ομογένειας στις ΗΠΑ «Εθνικός Κήρυκας», στην οποία αρθρογραφούσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

To πρωτοσέλιδο με τον ισχυρισμό Καπνισάκη:

protoselido documento-0501

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ