Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών – Εως τις 12 το βράδυ θα έχουμε σταυρούς

Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών – Εως τις 12 το βράδυ θα έχουμε σταυρούς

«Έως τις 12 το βράδυ θα έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εκλογών», ανέφερε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Η τεχνολογία στην Ελλάδα ήρθε μέσω των εκλογών. Θα υπάρχει νωρίτερα η ευχέρεια να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών. Θα έχουμε όλα τα στοιχεία μπροστά μας», είπε ο ίδιος και σημείωσε: «Μέχρι τις 12 το βράδυ θα έχουμε σταυρούς, θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται βουλευτές», πρόσθεσε.

Market Pass

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης επισήμανε πως μέχρι τις 8:00 το πρωί της Τρίτης οι αιτήσεις στην πλατφόρμα Market Pass έφτασαν τις 32.000, το οποίο καλύπτει το 85% του πληθυσμού.

«Τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, ασχέτως εάν δαπανηθούν . Αν πιστωθούν σε άυλη κάρτα, στις 3 του μήνα πιστώνεται το ποσό του βοηθήματος που αναλογεί, το οποίο πρέπει να δαπανηθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023. Τα χρήματα αυτά, που θα πιστωθούν στην ψηφιακή κάρτα μέσω του κινητού, μπορούν να δαπανηθούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων», είπε ο κ. Πιερρακάκης.

Συνέχισε λέγοντας «Η άλλη επιλογή είναι η καταβολή χρημάτων μέσω IBAN σε τραπεζικό λογαριασμό, όπου πιστώνεται το 80% του ποσού που θα πιστωνόταν σε άυλη κάρτα. Τα χρήματα αυτά μπορούν να δαπανηθούν οποτεδήποτε και οπουδήποτε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ