Οικονόμου: 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για την ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι «η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο».

Ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει ότι ο Παύλος Πολάκης επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια λέγοντας πως αν δεν το κάνει θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στην Kυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία», αναφέρει στη δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS