Οικονόμου: 17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός στα λόγια του Τσίπρα ακόμη και για τα Τέμπη

Οικονόμου: 17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός στα λόγια του Τσίπρα ακόμη και για τα Τέμπη

Την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου λέγοντας ότι «17 ημέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός στη ρητορική (...) ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία (σσ των Τεμπών)».

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου για τον τοποθέτηση Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ

«17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία. Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες. Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ». Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων».

 Επίθεση Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση για την τραγωδία των Τεμπών

Ο Αλέξης Τσίπρας στην τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την τραγωδία των Τεμπών αλλά και κατά της διακυβέρνησης Μητσοτάκη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σε ότι αφορά στην τραγωδία των Τεμπών μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «εικόνα διάλυσης και απαξίωσης ενός δημόσιου συστήματος μεταφορών», λέγοντας ότι αυτό «δυστυχώς δεν είναι η εξαίρεση» και προσθέτοντας ότι «αυτό προκαλεί την ανασφάλεια και την αγανάκτηση των πολιτών».

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αυτός είναι ο κανόνας για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Απαξίωση δημόσιων οργανισμών. Αποψίλωση προσωπικού Ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών. Συμπράξεις με ιδιώτες. Το κοινό καλό, η ποιότητα και κυρίως η ασφάλεια έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που προέχει είναι το κέρδος για ιδιώτες. Και το ρουσφέτι, το πελατειακό κράτος για τα γαλάζια παιδιά», είπε στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας: «Η διαχείριση της τραγωδίας από τη πλευρά της κυβέρνησης ήταν εξίσου τραγική. Από τη πρώτη στιγμή ο κος Μητσοτάκης προέταξε το ψέμα, την επικοινωνία, τη δικαιολογία».

Το σχόλιο Οικονόμου για τον πολακισμό αναφέρεται και στην επιστροφή όπως όλα δείχνουν του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά την επιστολή μετάνοιας που απέστειλε χθες ο βουλευτής, σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ