«Πυρά» Οικονόμου σε Τσίπρα: Ελάχιστος στη διαχείριση μεγάλων ζητημάτων - Δεν αποδοκιμάζει τις φασιστικές θέσεις Πολάκη

«Πυρά» Οικονόμου σε Τσίπρα: Ελάχιστος στη διαχείριση μεγάλων ζητημάτων - Δεν αποδοκιμάζει τις φασιστικές θέσεις Πολάκη

«Πυρά» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επιρρίπτοντας του σημαντικές ευθύνες για τον «πολακισμό», «που εμπνεύστηκε, εξέθρεψε και γιγάντωσε» ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλύπτοντας συστηματικά τον βουλευτή του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άσκησε σφοδρή κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την διαχείριση των υποθέσεων Πολάκη και Παππά χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «ελάχιστο» στην διαχείριση μεγάλων ζητημάτων επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσίπρας δεν είπε «ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας για τις φασιστικές θέσεις του Πολάκη, μέσω των οποίων στοχοποιούνται και προγράφονται άνθρωποι».

Ο Γιάννης Οικονόμου καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον «πολακισμό» και να διαγράψει άμεσα από το κόμμα τον βουλευτή Χανίων αλλά και τον Νίκο Παππά, ο οποίος καταδικάστηκε από το Ειδικό Δικαστήριο για «παράβαση καθήκοντος».

«Εκτός κι αν ο παλαιότερος και στενότερος συνεργάτης του τον ''κρατά'' τόσο γερά, που μόνο όταν μάθουμε με τι θα καταλάβουμε πως είναι δυνατόν να συνεχίζουν, μετά από μια ομόφωνη, καταδίκη να συμπορεύονται», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

«Η ομόφωνη καταδίκη του κ. Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στον ΣΥΡΙΖΑ και φέρνει τον κ. Τσίπρα αντιμέτωπο με τον καθρέφτη του, που δεν είναι άλλος από τον πολακισμό. Ο πολακισμός είναι το ανώτατο στάδιο ενός είδους πολιτικής, του συριζαϊσμού, που εμπνεύστηκε, εξέθρεψε και γιγάντωσε ο κ. Τσίπρας, καλύπτοντας συστηματικά τον κ. Πολάκη.

Παρότι ο κ. Πολάκης -σε ένα κρεσέντο φασισμού και τρομοκρατίας- απειλεί συμπολίτες μας, ο κ. Τσίπρας το μόνο που τολμά να του καταλογίσει είναι ''προσωπική σταυροφορία'' κατά του ''καθεστώτος'', χωρίς ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας για τις φασιστικές του θέσεις, μέσω των οποίων στοχοποιούνται και προγράφονται άνθρωποι. Ο κ. Τσίπρας φαίνεται, για πολλοστή φορά, ελάχιστος στη διαχείριση μεγάλων ζητημάτων.

Ο κ. Πολάκης θα έπρεπε να έχει εκδιωχθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ χθες. Για να αντιμετωπίσει ο κ. Τσίπρας την πολιτική παθογένεια που δημιούργησε οφείλει όχι μόνο να κάνει το αυτονόητο, αλλά και να αποδοκιμάσει, λόγω και έργω, το μεδούλι του πολακισμού: την αμφισβήτηση των θεσμών, τις επιθέσεις στην Δικαιοσύνη, τη στοχοποίηση δημοσιογράφων, τη συκοφάντηση και στοχοποίηση ανθρώπων.

Για να είναι πειστική η αποδοκιμασία της παθογένειας εντός του ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλλεται επίσης η άμεση διαγραφή από το κόμμα και η απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα και αμετάκλητα καταδικασμένου για παράβαση καθήκοντος κ. Παππά».

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2023 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS