«Ψυχαγωγική» επίσκεψη Φειδία στο Ευρωκοινοβούλιο -Δείτε την πρώτη του μέρα [βίντεο]

«Ψυχαγωγική» επίσκεψη Φειδία στο Ευρωκοινοβούλιο -Δείτε την πρώτη του μέρα [βίντεο]

Ο Κύπριος youtuber - ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, εμφανίστηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στο Ευρωκοινοβούλιο για πρώτη φορά και θέλησε να ψυχαγωγήσει τους ακολούθους του.

Η ξενάγηση ξεκίνησε από τον εξωτερικό χώρο και συνέχισε στον εσωτερικό, με τον Φειδία να εξηγεί ότι θέλει να γίνει χρήσιμος ευρωβουλευτής. Όπως δηλώνει, θέλει πρώτα να καταλάβει πώς λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο και στη συνέχεια να καταστρώσει το πλάνο του.

«Το 2024 οι γνώσεις δεν παίζουν τόσο ρόλο. Αν έχουμε το κινητό μαζί μας, έχουμε κι όλες τις γνώσεις που χρειαζόμαστε. Ο κόσμος το έχει καταλάβει. Δεν παίζει ρόλο πλέον το παρελθόν κάποιου. Είναι σημαντικότερο να είσαι νέος, πετυχημένος επιχειρηματίας, για να κάνεις ένα έργο στην κοινωνία. Ίσως παίζει ρόλο στις εκλογές να είσαι αληθινός και να λες την αλήθεια στον κόσμο», είχε δηλώσει ο απολιτίκ Φειδίας Παναγιώτου στο Mega, λίγο μετά την απροσδόκητη εκλογή του στην Κύπρο ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ