Νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλο Πολάκη στο Νίκο Χατζηνικολάου με ανάρτηση στο twitter.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα έβαλε ξανά στο στόχαστρο τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου γράφοντας αρχικά «Καλημέρα καλημέρα» Κ Νίκο Χατζηνικολάου. Πριν μια εβδομάδα με έβρισες χυδαία σήμερα σου απαντώ με στοιχεία» και συμπλήρωσε κάνοντας ερώτηση προς τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;».

Η απάντηση Χατζηνικολάου: Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη

Λίγη ώρα αργότερα από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου με ανάρτησή του στο facebook, αναφέροντας “Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα .Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

 

Η επίθεση στον Χατζηνικολάου με την επιστροφή Πολάκη

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο Παύλος Πολάκης είχε ξεκινήσει νέα κόντρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τότε ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε ότι ο Πολάκης «ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Λίγο αργότερα ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει με επιθετικό τρόπο:

«Περιμένω .ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε …»

Ο επίμαχος διάλογος Χατζηνικολάου – Πολάκη:

 

 

 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επανήλθε όμως γράφοντας: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ