ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Τραμπ για Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι: Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό στη Βασίλισσα - Λυπηρή η απόφαση τους

«Λυπηρή» χαρακτήρισε την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Fox, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποστασιοποιηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Νομίζω πως είναι λυπηρό. Το πιστεύω. Νομίζω πως είναι λυπηρό. Είναι μια εξαίρετη γυναίκα» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος στη Βασίλισσα Ελισάβετ και συνέχισε. «Δεν έχει κάνει ποτέ λάθος αν το προσέξεις. Εννοώ, υπήρξε αψεγάδιαστη».

Αν και η δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου επέμεινε ώστε να αποσπάσει την άποψη του Ντόναλντ Τραμπ για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, εκείνος προτίμησε να μην… αναμειχθεί στα ζητήματα της βασιλικής οικογένειας.

Το μόνο στο οποίο αρκέστηκε ο Τραμπ ήταν το εξής: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στη Βασίλισσα και δεν νομίζω πως αυτό θα έπρεπε να της συμβαίνει».

Βίντεο: Ο Τραμπ βρίσκει λυπηρή την απόφαση Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι

Το Fox έδωσε στη δημοσιότητα το απόσπασμα από την αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ στο βασιλικό δράμα, αλλά και τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

 

Κόβει τη χρηματοδότηση σε Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ο Κάρολος

Η ανακοίνωση της απόφασης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε φρενίτιδα στα ΜΜΕ της Βρετανίας, ενώ η βασιλική οικογένεια αναζητεί από την Τετάρτη τη χρυσή τομή, ώστε να βρεθεί ο βέλτιστος τρόπος της αποστασιοποίησης του Δούκα και της Δουκίσσας του Σάσεξ από το Παλάτι.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στους The Times, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κόβει «λευκή επιταγή» στους Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι, από εδώ και στο εξής. Μέχρι πρότινος, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ λάμβαναν μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον συνολικά περίπου 4,9 εκατομμύρια λίρες από την περιουσία του Καρόλου στην Κορνουάλη. Συγκεκριμένα, η πηγή ανέφερε: «Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα κόβει λευκή επιταγή πλέον στον γιο του».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS