Μαρινάκης για προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis: Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν θα βγουν οι κουκούλες

Μαρινάκης για προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis: Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν θα βγουν οι κουκούλες

Για το ζήτημα που προέκυψε με τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis τοποθετήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Με αφορμή ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα με τίτλο «Οι κουκούλες έκρυβαν λύτρα 56 εκατ. ευρώ» -«Απίστευτες αποκαλύψεις για τη σκευωρία Novartis -O δικηγόρος πήρε 30 εκατ. ευρώ και οι ψευδομάρτυρες μοιράστηκαν άλλα 26 εκατ. ευρώ», ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε ότι η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων.

Επιπλέον, χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis «ενορχηστρωμένη αλλά πολύ κακοστημένη σκευωρία που κατέρρευσε με πάταγο».

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» επιβεβαιώνει πανηγυρικά όσα υποστηρίζαμε από την πρώτη στιγμή. Ότι το "σκάνδαλο Novartis", ήταν μια ενορχηστρωμένη αλλά πολύ κακοστημένη σκευωρία που κατέρρευσε με πάταγο, με στόχο την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προστατευόμενοι, από τις κουκούλες, μάρτυρες, εκείνοι οι «αθώοι άνθρωποι που δεν άντεχαν να βλέπουν το άδικο», πληρώθηκαν αδρά για τις υπηρεσίες τους, λαμβάνοντας 26 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 30 εκατομμύρια ο δικηγόρος τους, με τους φόρους, μάλιστα, πληρωμένους.

Έξι χρόνια μετά την μνημειώδη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ και αμετάκλητα καταδικασμένου από τη Δικαιοσύνη Δημήτρη Παπαγγελόπουλου- έξω μάλιστα από το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο λειτουργούσε παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως ομολογούν πλέον πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, - ότι η υπόθεση Novartis ήταν το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους», αποδεικνύεται ότι είχε δίκιο. Μόνο που ήταν από την ανάποδη: Η σκευωρία εναντίον πολιτικών προσώπων που «κρέμασε στα μανταλάκια» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους έσυρε σε προανακριτική, με κατάληξη την κατάρρευση της σκευωρίας.

Χάρη στο νέο νομικό πλαίσιο που θέσπισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχουν πλέον τα κατάλληλα εργαλεία, αν το κρίνει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, για να χυθεί άπλετο φως. Tώρα η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει - με βάση και τα νέα δεδομένα - αν θα βγουν οι κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για να δώσουν και εκείνοι εξηγήσεις για τα έργα και τις ημέρες τους αλλά και τους καθοδηγητές τους».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ