ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης σε Πολάκη: Το χαμηλότερο πλαφόν στα PCR θα ευνοούσε μόνον τις μεγάλες αλυσίδες

Ο κ. Γεωργιάδης παρέθεσε δελτίο τύπου πέντε πανελλήνιων ομοσπονδιών, στο οποίο αναφέρουν ότι: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η συμπίεση του κόστους για ένα απλό βιοπαθολογικό εργαστήριο κάτω από τα 35-40 ευρώ προ φόρων».


Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω twitter, σχολίασε τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, σημειώνοντας πως: «Στο μίσος του για μένα δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις των συναδέλφων του γιατρών που εξηγούν, γιατί το πλαφόν στα 47€ είναι σωστό και το γιατί χαμηλότερα θα ευνοούνται μόνον οι μεγάλες Αλυσίδες. Να τον χαίρονται!».

Έτσι, ο κ. Γεωργιάδης παρέθεσε δελτίο τύπου πέντε πανελλήνιων ομοσπονδιών, στο οποίο αναφέρουν ότι: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η συμπίεση του κόστους για ένα απλό βιοπαθολογικό εργαστήριο κάτω από τα 35-40 ευρώ προ φόρων».

Στο μεταξύ νωρίτερα, ο κ. Πολάκης είχε κάνεις σκληρές δηλώσεις κατά του υπουργού Ανάπτυξης.

polakis anartisi

Ειδικότερα, έγραψε:«ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ» της κατοχής,ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,πήρες τηλέφωνο το δήμαρχο Συκεών Νέαπολης ,το Σιμο Δανιηλίδη,να τον μαλώσεις,επειδή κατάφερε να προσφέρει στους δημότες του το pcr test με 27 ευρώ αντί για 47 που έβαλες εσυ και καλά «ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ»;;;;(για τους δημότες δωρεάν ήταν ο δημος τα προμηθεύτηκε τόσο)

ΤΙ ΑΙΣΧΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ και ΠΩΛΗΤΗ ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΩΝ!!!

Θα μείνεις στην ιστορία ως ένα από τα πιο ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ,της πολιτικής ιστορίας αυτού του τοπου!!» .

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS