Φλωρίδης για Τέμπη: Στήθηκε μεγάλο ψέμα από τους πολιτικούς ότι μπαζώθηκε ο χώρος του δυστυχήματος

Φλωρίδης για Τέμπη: Στήθηκε μεγάλο ψέμα από τους πολιτικούς ότι μπαζώθηκε ο χώρος του δυστυχήματος

Στις κατηγορίες των πολιτικών της αντιπολίτευσης για το μπάζωμα στο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, υπογραμμίζοντας ότι «έχει στηθεί ένα μεγάλο ψέμα» κατά της κυβέρνησης, αποκρούοντας τις μομφές περί συγκάλυψης.

Παράλληλα, μιλώντας στο OPEN, σημείωσε ότι η κατηγορία αναφορικά με το μπάζωμα διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Φλωρίδης εξήγησε ότι για να δοθεί η δυνατότητα στα συνεργεία διάσωσης και στα μηχανήματα να φτάσουν στο σημείο έπρεπε να πραγματοποιηθεί διάνοιξη δρόμων.

Σε ερώτηση αν υπήρχε οδικό δίκτυο εκεί, απάντησε πως τέτοιο που να υποστηρίξει την προσέλευση βαριών μηχανημάτων δεν υπήρχε, και έτσι διαμορφώθηκε ένας δρόμος για να πάνε τα μηχανήματα σε 5,5 χλμ. Όπως συμπλήρωσε, αυτό διαμορφωνόταν σιγά σιγά, ανάλογα με τις ανάγκες των οχημάτων διάσωσης.

Εξήγησε ότι ανάλογα με την ευστάθεια του εδάφους έπρεπε να δημιουργείται μια σταθερότητα και δημιουργείται όταν τοποθετείται σκληρό χαλίκι, διότι κάτω είναι και ο αγωγός του φυσικού αερίου.

Περί καταγγελιών τσιμεντοποίησης, είπε πως ούτε ένας πόντος τσιμέντο υπάρχει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ