Φίλης: Νέα «πυρά» στον Κασσελάκη – «Στηρίχθηκε από το σκοτεινό μέρος του διαδικτύου»

Φίλης: Νέα «πυρά» στον Κασσελάκη – «Στηρίχθηκε από το σκοτεινό μέρος του διαδικτύου»

«Ο κ. Κασσελάκης επιδεινώνει το πρόβλημα αξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ μετά και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή μαζί με τους Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

Όπως είπε ο κ. Φίλης, «επιχειρεί να μετατρέψει ένα κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς σε… Δημοκρατικό Κόμμα Μπάιντεν. Το ύφος και οι μέθοδοι θυμίζουν Τραμπ».

Ο Νίκος Φίλης τόνισε ότι «ο Κασσελάκης στηρίχθηκε από το σκοτεινό μέρος του διαδικτύου ενώ υπήρξε άλωση στο κόμμα, όπως έγινε στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα από τον Τραμπ: «Το να μεταφέρουμε την αμερικανική πραγματικότητα στον ευρωπαϊκό χώρο είναι λάθος».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «κάνει πολιτική επί δύο-τρεις μήνες τώρα με βάση την προσωπική του ζωή, όχι με τα προβλήματα των ανθρώπων. Πότε παντρεύεται, πότε λέει ότι ευχαριστώ την οικογένειά μου γιατί αυτή μου έδωσε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται ονομαστικά στα μέλη της οικογένειάς του. Εμφανίζει τον εαυτό του σαν ένα ριάλιτι. Πότε δείχνει τη βέρα στο δεξί. Είναι δυνατόν να εμπνεύσει κανείς έτσι και να κάνει αντιπολίτευση;».
Ο Νίκος Φίλης έκανε αναφορά και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ανέδειξε τον Κασσελάκη. «Πρέπει να μιλήσει ο πρώην πρόεδρος, όταν βγαίνει ο Κασσελάκης και λέει υπονόμευαν τον Τσίπρα» σημείωσε.

Υπογράμμισε πως ο κ. Κασσελάκης με τις απόψεις που διατύπωσε δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να κριθεί το θέμα, να συζητήσουμε τις απόψεις που διατυπώνει, επισήμανε.

Σχολίασε πως ο Στέφανος Κασσελάκης αποφεύγει να κάνει διάλογο, προχωρώντας σε διαγγέλματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS