Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο -Κατέθεσε στεφάνι στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, σε λίγο το τετ α τετ με Χριστοδουλίδη

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο -Κατέθεσε στεφάνι στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, σε λίγο το τετ α τετ με Χριστοδουλίδη

Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα έχει την ευκαιρία να έχει μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια σειρά θεμάτων, όπως οι εξελίξεις στο Κυπριακό, τα ευρωτουρκικά, οι διμερείς σχέσεις, οι περιφερειακές εξελίξεις και το Μεταναστευτικό.

Αμέσως μετά την άφιξή του στην Κύπρο, ο Έλληνας πρωθυπουργός μετέβη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας όπου κατέθεσε στεφάνι, ενώ επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα.

Δείτε βίντεο:

Στο Προεδρικό το τετ α τετ Μητσοτάκη-Χριστοδουλίδη

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου και ακολούθως, θα μεταβεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, προτού αναχωρήσει για την Ελλάδα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ