Εκλογές 2023 - Απίστευτες δηλώσεις από τον Νίκο Ξυδάκη: Αυτοί που ψήφισαν ΝΔ έχουν «ομίχλη» στα μυαλά και «σύνδρομο της Στοκχόλμης»

Εκλογές 2023 - Απίστευτες δηλώσεις από τον Νίκο Ξυδάκη: Αυτοί που ψήφισαν ΝΔ έχουν «ομίχλη» στα μυαλά και «σύνδρομο της Στοκχόλμης»

Ευθύνες στους ψηφοφόρους για την ήττα του κόμματός του στις εκλογές της 21ης Μαΐου έριξε ακόμα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής.

Μιλώντας στο Kontra και προσπαθώντας να εξηγήσει την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ξυδάκης είπε ότι «αυτοί που ψήφισαν ΝΔ έχουν ομίχλη στα μυαλά και σύνδρομο της Στοκχόλμης».

«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδάκης.

Το ίδιο και οι νέοι που ψήφισαν σε μεγάλο ποσοστό ΝΔ και οι οποίοι κατά τον κ. Νίκο Ξυδάκη «είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι, είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους». Ωστόσο ο ίδιος ανέφερε ότι δεν κατάφερε να γοητεύσει τους νέους ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχασε και τα λαϊκά στρώματα. Επιπλέον είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύτηκε θεωρώντας δεδομένη την προίκα του 31%.

Μαρινάκης: Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει είναι ο κ. Τσίπρας και η παρέα του

Οι δηλώσεις του κ. Ξυδάκη προκάλεσαν την αντίδραση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη.

«Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν. Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους», υπογράμμισε στη συνέχεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ